POCO X6 Pro alınır mı?

Alın aldırın, POCO X6 Pro gibi fiyat performans oranı yüksek bir telefon görmedim. Oyun güçü aşırı mükemmel.

Gereksiz yorumlara aldırmayın derim.

512/12 kullanıyorum soruları alabilirim.

Ya X6 Pro hiçbir neden için alınmaz. Bu arkadaş almış, pişman olmuş, ben yandıysam herkes yansın mantığıyla hareket ediyor. Kendinde diye toz konduramıyor cihaza. Ama çöp olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Ne hız ama. 2 dakikaya ısındığında hızından eser kalmıyor.

Eline telefonu alıp kullanmamışsın nasıl bu kadar rahat konuşuyorsun birader, geçen günlerde de kendi ağızınla 13T Pro, Samsung S23 ultradan iyi diyordun, bir bakıyorum Xiaomi kullanan herkesi kötülüyorsun. Değişik bir adamsın, nadir olsa da güldürüyorsun insanı, Allah'da seni güldürsün.

S23 ultrayı kötülemiştin bayağı karşısında haberin olsun.

Daha ne yazdığını bilmeyen insansın bırak bu işleri. S23 ultrayı bir de kötülüyorsun 13T Pro'ya karşı sonra Xiaomi'yi kötülüyorsun.

Kullanıcı yorumundan daha iyi kanıt mı olur? Haa size göre müthiş torpilli testleriniz çok iyi kanıtlar değil mi?

Fanboyluk diyorsunuz ama bunun adı "gerçekler". Siz kabul etseniz de etmeseniz de. Daha dünkü Çinli bir markayı insanlara para verseler önermem. Aynı kefeye koymanız bile saçmalıktan ibaret.

Kendi testlerimde bile S23 feyi S22 ultrayı ezip atıyor X6 Pro 😂

Daha ne yazdığını bilmeyen insansın bırak bu işleri. S23 ultrayı bir de kötülüyorsun 13T Pro'ya karşı sonra Xiaomi'yi kötülüyorsun.

Hadi kanıt göster bakalım.

Kendi testlerimde bile S23 feyi S22 ultrayı ezip atıyor X6 Pro 😂

X6 Pro hayranının "kendi" testleri sence bana göre ne kadar doğruyu yansıtır?

S23 ultranın sadece tasarımını beğenmediğimi söylemişimdir. Diğer bütün özelliklerine edilecek laf yok zaten.

Bu fiyata bu performansı veren başka bir telefon var ise etiketleyin :D
1721057690512.png
1721057648078.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı