POCO X6 Pro alınır mı?

mehmetrt

Centipat
Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba, kendi telefonumu sattım ve yeni bir telefon almaya niyetlendim. İnternetten biraz araştırma yaptım POCO X6 Pro dikkatimi çekti ( 12 GB RAM 512 GB) bazı yerlerde gördüm telefon hakkında şarj ve çok ısınmadan sorunlar yaşayanları gördüm. Çok bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır? Ayrıca gün içinde oyun oynarım 5-6 saat, bütçem en fazla 25 k ya çıkabilirim. Son olarak telefonun kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok telefondan anlamam yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merak ettiklerim telefon hakkında: Oyun oynatır mı, çok ısınır mı, kamerası nasıl, donanım özellikleri iyi mi, beni en fazla sorun yaşatmadan kasmadan kaç yıl götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Atatürk olmadığına göre bu kadar ileri görüşlülük sadece cahilce düşünerek yapılır. Neden böyle bir şey dedin? Umarım X3 pro'ya oldu buna da olur gibi bir şey demeyin.
Konu sahibi sizin cümlenize bakıp telefonu alırsa 2 sene sonra klavyeden kasa kasa pişman oldum yazar :D

Aynı telefon bende var. Oyun oynatır kasmaz problem yaratmaz rahatça oynarsın. Şarj olurken ısınıyor ama güncellemelerle birlikte düzelir diye umuyorum. Şarjı hemen bitmiyor beni 1,5 gün idare ediyor. Kamerasından fazla bir şey bekleme bazenleri çamur gibi fotoğraf ve video çekiyor. Sarı renkli olanından al göze çok güzel görünüyor. Kesinlikle 12/512 GB versiyonunu almalısın uzun yıllar boyunca kullanabilirsin sıkıntı çıkarmaz. iPhone 6S Plus'tan bu cihaza geçtim. Eşşekten inip Ferrari'ye binmiş gibi oldum çünkü benim iPhone ikinci el ve kötü kullanmıştım 16 GB hafızası vardı. Sadece kamera konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin ama çok da kötü değil idare eder yani. Hız konusunda çok hızlı gerçekten sanırım yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl Android güncellemesi 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak diye biliyorum. Ekran içinde parmak okuyucu var anında açıyor telefonun ekranını bu büyük avantaj. Dezavantajları var tabii. Wp'da sesli konuşma yaparken diğer mesajların bildirimi gelmiyor bunu çözemedim ben daha aylardır kullanıyorum. Umarım bilgilendirmişimdir.

Aynı telefon bende var. Oyun oynatır kasmaz problem yaratmaz rahatça oynarsın. Şarj olurken ısınıyor ama güncellemelerle birlikte düzelir diye umuyorum. Şarjı hemen bitmiyor beni 1,5 gün idare ediyor. Kamerasından fazla bir şey bekleme bazen çamur gibi fotoğraf ve video çekiyor. Sarı renkli olanından al göze çok güzel görünüyor. Kesinlikle 12/512 GB versiyonunu almalısın uzun yıllar boyunca kullanabilirsin sıkıntı çıkarmaz. iPhone 6S Plus'tan bu cihaza geçtim. Eşekten inip Ferrari'ye binmiş gibi oldum çünkü benim iPhone ikinci el ve kötü kullanmıştım 16 GB hafızası vardı. Sadece kamera konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin ama çok da kötü değil idare eder yani. Hız konusunda çok hızlı gerçekten sanırım yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl Android güncellemesi 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak diye biliyorum. Ekran içinde parmak okuyucu var anında açıyor telefonun ekranını bu büyük avantaj. Dezavantajları var tabii. Wp'da sesli konuşma yaparken diğer mesajların bildirimi gelmiyor bunu çözemedim ben daha aylardır kullanıyorum. Umarım bilgilendirmişimdir.

Kral Allah razı olsun sonunda biri doğru düzgün cevap verdi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama bir merak ettiğim var kaç yıldır kullanıyorsun ve bir arkadaş 2 sene sonra pişman olursun çok da iyi degil gibi bir şey yazmış sen ne düşünüyorsun yani kaç yıla kadar götürüyor.

Param çok ne yapsam bilemiyorum, bir şey alayım ve 2 sene sonra çöp olsun diyorsanız alınır.

Kral çok bilgim yok ama çogu kişi telefondan memnun oldugunu söylüyor sen kulladındamı öyle diyorsun?

Kral Allah razı olsun sonunda biri doğru düzgün cevap verdi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama bir merak ettiğim var kaç yıldır kullanıyorsun ve bir arkadaş 2 sene sonra pişman olursun çok da iyi degil gibi bir şey yazmış sen ne düşünüyorsun yani kaç yıla kadar götürüyor.

Kral çok bilgim yok ama çogu kişi telefondan memnun oldugunu söylüyor sen kulladındamı öyle diyorsun?

2 tane PUBG bağımlısı arkadaşım vardı. İkisi de PUBG de yüksek FPS verir diye zamanlarının en iyisi denilen popo telefonlarını almıştı. İkisi de pişman oldu sonra. Android'lerde Samsung dışı alınmaz.

Şubat ayında alındı ya da mart hatırlamıyorum hala memnunum.

Çıkışından 1 ay sonra aldım. Şarjı oyun oynamazsam 2 gün götürüyor. Isınma problemi yaşamadım. Oyun olarak sadece tft oynadım ama ısı kasma vs sorunum olmadı. Kameradan çok anlamıyorum ama çamur gibi falan değil. Zaten kullanmıyorum desem yeridir. Ama telefonun kamerasını merak eden arkadaşlarım yeterli demişti. Bence uzun süre kullanılabilecek bir telefon ama aksesuar anlamında sıkıntı yaşıyorum. Genelde Aliexpress vs tercih ettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı