POCO X6 Pro 12/512 almayı düşünüyorum, 20.000 liradan üste çıkmam pek mümkün değil. Kamera benim için aşırı önemli değil depolaması yüksek, hızlı, ekranı ve sesi iyi bir telefon arıyorum. Tavsiye ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kameradan çok bir şey beklemeyin. Ekranı güzel, ses olarak aramada biraz az gibi ancak duyuluyor. Oyun odaklı mı alacaksın?
Kameradan çok bir şey beklemeyin. Ekranı güzel, ses olarak aramada biraz az gibi ancak duyuluyor. Oyun odaklı mı alacaksın?
Kamera önemli değil ise söylediğiniz şeylere POCO X6 Pro tam uyuyor, şahsen kullanıyorum. Alabilirsiniz, fiyatına göre en hızlı depolama birimi ve RAM standardına sahip telefon POCO X6 Pro.
Herhangi bir bug ya da problemini görmedim hocam, 5 aya yakındır kullanıyorum.
Oyun çok fazla oynayacak değilim ancak telefonun genel hızlı olması benim için önemli. Uzun süre boyunca hızlı çalışabilmeli telefon.
Hocam birkaç yerde anakart sıkıntısı demişler ve ayrıca malzeme ve yazılım kalitesinden şikayetçi olmuşlar. Bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
Genel hız önemli ise POCO alabilirsiniz hocam, yakın zamanda gelecek olan HyperOS 2 ile iyileşeceğini düşünüyorum.
Poco X3 pro serisini baz alarak demişlerdir yoksa anakart sıkıntısı yok. Yazılım olarakda normal, kötü diyenlere aldırma. HyperOS 2.0 la iyileşir bazı sorunlar.Oyun çok fazla oynayacak değilim ancak telefonun genel hızlı olması benim için önemli. Uzun süre boyunca hızlı çalışabilmeli telefon.
Hocam birkaç yerde anakart sıkıntısı demişler ve ayrıca malzeme ve yazılım kalitesinden şikayetçi olmuşlar. Bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
Hocam peki malzeme ve yazılım kalitesi nasıl? Telefonda bloatware, gereksiz reklam gibi sorunlar mevcut mu?
Çok zorlamayacaksanız dert edebileceğiniz bir problemi olmaz hocam.
Tamamdır hocam yardımlarınız için teşekkür ederim.
POCO X3 Pro serisini baz alarak demişlerdir yoksa anakart sıkıntısı yok. Yazılım olarak da normal, kötü diyenlere aldırma. HyperOS 2.0 la iyileşir bazı sorunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.