Poco X6 Pro alınır mı?

Bütçe
20000

Ghostaria

Femtopat
Daha fazla  
POCO X6 Pro 12/512 almayı düşünüyorum, 20.000 liradan üste çıkmam pek mümkün değil. Kamera benim için aşırı önemli değil depolaması yüksek, hızlı, ekranı ve sesi iyi bir telefon arıyorum. Tavsiye ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Görünümünün kaba oluşu ve kamerasının fiyat segmentinin altında olması dert değilse gayet iyi bir cihaz. Yazılım sorunları da eskiye nazaran daha az.

Görünümünün kaba oluşu ve kamerasının fiyat segmentinin altında olması dert değilse gayet iyi bir cihaz. Yazılım sorunları da eskiye nazaran daha az.

Görüntüsü yönünden bir sıkıtınım yok şahsen. Kamerası da şu anki telefonum olan Realme 6i den daha iyi ise o yönden de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam.

Söylediğim sorunların hiçbirini başka cihazlarda yaşamadım. Şebeke sorunu cihazın modelinde var. Şansa bana denk geldi. Merkezi yerde oturuyorum ve Turkcell kullanıyorum.

Cihazı alalı da 11 ay oldu, yazılım güncellemesi alıyor ama değişen bir şey yok.

Turkcell'de bende yaşıyordum hocam kopma problemlerini, Türk Telekom ve Vodafone kullandım, sorun yaşamadım şu ana kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı