Xiaomi arayüzüne bulaşmanı önermem alınıyorsa Mİ serisi harici bulaşılmaması lazım.
Poco beni de cezbetmişti hatta 1 aydır Poco, S21fe ve Honor 200 arasında düşünüp durdum.
MTK işlemci bana hala güven vermiyor eksik kaldıkları yerler var yapay zeka vs. gibi ama kas gücü iyi yanlız sunduğu verileri pratikte sunamayabiliyor exynos' da aynı bu konuda.
Samsung ise batarya tarafında kötü ve soba gibi çalışıyor hemde eski bir cihaz bu gibi etmenler beni soğuttu açıkcası Samsung tarafında da S24 serisi harici bulaşmamak lazım anca düzeliyor adamlar bunlarda benim bütçeyi aşıyor.
Elde Honor kaldı X9a kullanmışlığım var tecrübeme dayanarak arayüzünü sevmiştim Huawei benziyor ve güç yönetimi konusunda gördüğüm en iyi arayüze sahip hatta bu konuda rakipsizler bence ben böyle bir arayüz hiç görmemiştim android tarafında güç tüketimi açısından. Başka husus cihazlarında Huawei' nin geliştirdiği Histen ses efektleri ve bunun için tasarlanmış 6 çekirdekli bir harici ses çipi var. Bunu doğal' a alırsan Typ-c üzerinden 24 bit 96khz ses çıkışı veriyor, böyle şeyleri en son LG telefonlarda görmüştü, konuya hakim olanlar için iştah açıcı bir detay

Bir şeyden daha bahsedeyim Panel tarafında kontrast açısından gördüğüm en iyi panellerden biri diyebilirim mağazada tek tek muadil ve üst cihazları kıyasladığım bile fark ciddi şekilde belli oluyor kağıt üzerinde çok daha iyi veriler sunan modelleri bile panel konusunda solluyor amiral gemisi kadar iyi bir panele sahip aynı zamanda.
Bu kadar Honoru övdün neden 1 ay bekledin diye sorabilirsin Honor bootloader kodu vermiyor malesef root atamıyoruz bu yüzden X9a' ı da bu yüzden satmıştım ama sonra biraz pişman oldum diyebilirim güzel ve kararlı bir cihazdı. Şuanda ise düşündüm de en son Root, modul ve rom gibi şeyler uğraşmasam da olur en azından telefon konusunda düzene otururum custom rom gibi şeyler yüzünden telefonumu kaç defa brick ettim düzelttim hatırlamıyorum bile Redmide uğraştığım gibi böyle şeyler uğraşmaya ihtiyaç duymam en azından. Birde Honordaki işlemci Hem TSMC dökümü hemde SD kalite bir üretim en önemli etken benim için bu diyebilirim X9a alma sebebimde buydu ve memnundum kaliteli Soc' du.