POCO X6 Pro vs POCO F6

Bütçe
23000
Sadece oyun için alacaksanız POCO F6 alın ancak kamera diğer kullanım alanlarında zayıf bir cihaz.

Hocam OnePlus oyun konusunda iyi mi? Foirtnite oynatabilen 20k altı genelde 15k civarı telefonlari var midir? Kamera çok önemli değil 50 MP yeter. Batarya 5000 mAh olsa cok iyi olur.

Hocam OnePlus oyun konusunda iyi mi? Foirtnite oynatabilen 20k altı genelde 15k civarı telefonlari var midir? Kamera çok önemli değil 50 MP yeter. Batarya 5000 mAh olsa cok iyi olur.

Termal konuda OnePlus çok zayıf. Yerine POCO X6 Pro öneririm. 90W ve ufak kamera artısı dışında POCO F6 almak için mantıklı bir sebep görmüyorum.

Oyun konusunda bence gayet başarılı.

PUBG: Mobile90 fps
PUBG: New State90 fps
Call of Duty: Mobile60 fps
Fortnite60 fps
Genshin Impact60 fps
Mobile Legends: Bang Bang60 fps

Kamera konuna gelirsek OnePlus Nord'u Sony sensörlerini kullandığı için oldukça başarılı buluyorum batarya 5000MAH olsa da 80W hızlı şarj desteği var.

Termal konuda OnePlus çok zayıf. Yerine POCO X6 Pro öneririm. 90W ve ufak kamera artısı dışında POCO F6 almak için mantıklı bir sebep görmüyorum.

Vapour Chamber soğutma sistemi var oyunlarda elbet ısınacak ancak termal konuda başarısız olduğu yok.

Genelde zorlayıcı oyunlar ve günlük kullanım için hangi telefon daha iyi?
F6 öneririm, oyunlarda, gündelik kullanımlarda,sosyal medyada, işlerde üzmez. Kamerası o kadar da kötü değil gece çekimleri harici, ne iyi ne kötü kamerası var. X serisinden daha stabil çalışır ve anakart yanması gibi kronik sorunları olmayan bir seridir.

F6 öneririm, oyunlarda, gündelik kullanımlarda, sosyal medyada, işlerde üzmez. Kamerası o kadar da kötü değil gece çekimleri harici, ne iyi ne kötü kamerası var. X serisinden daha stabil çalışır ve anakart yanması gibi kronik sorunları olmayan bir seridir.

Kaç para hocam epeyde bir modelinin fiyati var sadece.

Bem şu an veya gelecekte telefom alırsam aklımda sanırım tek oyun oynamak var Fortnite. Fortnite akıcı 60 FPS acabilen ya da akıcı minimum 30 FPS üstü acabilen telefon zaten sanirim neredeyse her oyunu acar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı