POCO X6 Pro X vs POCO F6

Bütçe
21bin tl

AnakinSKY98

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Poco f6
Merhaba ben yeni telefona geçiş yapacağım bilen ve detaylı bilgi sahibi olanlar cevaplar ise sevinirim.
POCO X6 Pro 12/512 modeli şu an da 20 bin TL ve aynı fiyatta POCO F6 8/256 var.
Sizce hangisi daha iyi olur? Telefonu 2-3 sene kullanma amacım var oyun oynayan birisiyim, kamera çok kullanmıyorum bazen fotoğraf veya video. Sizce hangisini almalıyım, tavsiyeniz nelerdir? Aradaki depolama ve RAM miktarı çok fark eder mi? İmkanim olsa POCO F6 12/512 alırdım ama tuzlu geliyor biraz.

Screenshot_2024-08-21-09-39-47-560_com.mi.global.shop.jpg

Merhaba ben yeni telefona geçiş yapacağım bilen ve detaylı bilgi sahibi olanlar cevaplar ise sevinirim.
POCO X6 Pro 12/512 modeli şu an da 20 bin TL ve aynı fiyatta POCO F6 8/256 var.
Sizce hangisi daha iyi olur? Telefonu 2-3 sene kullanma amacım var oyun oynayan birisiyim, kamera çok kullanmıyorum bazen fotoğraf veya video. Sizce hangisini almalıyım, tavsiyeniz nelerdir? Aradaki depolama ve RAM miktarı çok fark eder mi? İmkanim olsa POCO F6 12/512 alırdım ama tuzlu geliyor biraz.

Eki Görüntüle 2290747

POCO alacaksanız F serisinden alın. X serisinde ileride kronik anakart yanması olabilir. X3 Pro'da olmuştu, her şeyden kısıp işlemciye yüklenmişlerdi ne kadar iyi olursa olsun stabil olmuyor. F serisinde hem kamera olarak orta seviye, oyunlarda da üzmez. F6 veya F6 Pro alabilirsiniz. F serisi X serisine göre daha stabil çalışır ve diğer özellikleride üstündür yani tek işlemciye önem vermemişlerdir, her şeye vermeye çalışmışlardır. X serisi önermiyorum asla ileride ne olacağı belli olmaz. Arkadaşım F3 serisi kullanıyor 3. yıl oldu problemi yok hala idare ediyor. POCO alacaksanız F serisine bakın, yoksa başka markalara yönelin.

POCO alacaksanız F serisinden alın. X serisinde ileride kronik anakart yanması olabilir. X3 Pro'da olmuştu, her şeyden kısıp işlemciye yüklenmişlerdi ne kadar iyi olursa olsun stabil olmuyor. F serisinde hem kamera olarak orta seviye, oyunlarda da üzmez. F6 veya F6 Pro alabilirsiniz. F serisi X serisine göre daha stabil çalışır ve diğer özellikleride üstündür yani tek işlemciye önem vermemişlerdir, her şeye vermeye çalışmışlardır. X serisi önermiyorum asla ileride ne olacağı belli olmaz. Arkadaşım F3 serisi kullanıyor 3. yıl oldu problemi yok hala idare ediyor. POCO alacaksanız F serisine bakın, yoksa başka markalara yönelin.
F6 öneriyorum ben.

F6 öneriyorum ben.

Peki 8/256 üzer mi F6 da, yani oraya biraz takıldım çoğu kişi Android'de 8 GB RAM artık yetersiz olur diyor. 12/512 versiyonunu da alamıyorum fiyatı dünden bugüne 2K arttı :/
Arkadaşım X3 kullanıyordu patlayan telefon diyordu ancak gayet güzeldi yani biraz X6 demem o yönden.

Peki 8/256 üzer mi F6 da, yani oraya biraz takıldım çoğu kişi Android'de 8 GB RAM artık yetersiz olur diyor. 12/512 versiyonunu da alamıyorum fiyatı dünden bugüne 2K arttı :/
Arkadaşım X3 kullanıyordu patlayan telefon diyordu ancak gayet güzeldi yani biraz X6 demem o yönden.
Pubg de 120 fps desteği veriyor, oyunlarda üzmez ama yıllar sonra ram yeterli gelmeyebilir.

Pubg de 120 fps desteği veriyor, oyunlarda üzmez ama yıllar sonra ram yeterli gelmeyebilir.
Beni 4 gb ram götürmüştü 2,5 3 yıl, 8 gb ram de götürür 2,3 sene götürür. Ztn her 2,3,4 senede bi değişiyor telefon kafana takma.

Merfrak adlı arkadaşı ciddiye alma, eline almamış görmemiş telefonları övüyor veya sallayıp duruyor. Bazen oluyor sitede böyle troller. Dediğim gibi F6 al, depolamada ve ramde sıkıntı yaşamazsın, arka plan uygulamalarını falan kapat fazla da zorlama telefonun ramini. 8gb 2,3 hatta 4 sene götürür.

Son düzenleme:
PUBG de 120 FPS desteği veriyor, oyunlarda üzmez ama yıllar sonra RAM yeterli gelmeyebilir.

Beni 4 GB RAM götürmüştü 2,5 3 yıl, 8 GB RAM de götürür 2,3 sene götürür. Ztn her 2, 3, 4 senede bir değişiyor telefon kafana takma.

Merfrak adlı arkadaşı ciddiye alma, eline almamış görmemiş telefonları övüyor veya sallayıp duruyor. Bazen oluyor sitede böyle troller. Dediğim gibi F6 al, depolamada ve RAM'de sıkıntı yaşamazsın, arka plan uygulamalarını falan kapat fazla da zorlama telefonun RAM'ini. 8 GB 2,3 hatta 4 sene götürür.

Tamamdır teşekkürler fiyat değişmez ise F6 alacağım, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı