POCO X7 Pro alınır mı?

keerrooosss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cihaz nasıldır? Kullanan varsa bilgisini alabilirimç bu fiyat bandında başka öneriniz var mı? Maksimum 17 18 bin liraya kadar bütçem var ve bu cihaz hoşuma gitti. GT 30 Pro X7 Pro 14T aralarında hangisi iyidir? Önceliğim PUBG ve 14T 90 FPS veriyor diğer cihazlar 120 FPS. POCO X7 Pro için ısınma sorunu var diyorlar. TikTok'ta falan adam buz koyuyor cihazın arkasına buz buhar olup gidiyor, bunlar doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
X7 Pro'da şebeke sorunu var diye biliyorum. Oyun ve batarya sizin için öncelikse Poco F7 bakmanız daha iyi olur. Bütçe çıkmazsa F6 modeline bakabilirsiniz.

X7 pro batarya ve performans olarak iyidir ama kamerası kötü ve şebeke problemi var, hala düzeltilmedi güncellemelerle diye biliyorum yani sana da denk gelebilir. O yüzden 14T alman daha iyi olur hem kamera olarak daha iyi bu modellere göre.

Cihaz nasıldır? Kullanan varsa bilgisini alabilirimç bu fiyat bandında başka öneriniz var mı? Maksimum 17 18 bin liraya kadar bütçem var ve bu cihaz hoşuma gitti. GT 30 Pro X7 Pro 14T aralarında hangisi iyidir? Önceliğim PUBG ve 14T 90 FPS veriyor diğer cihazlar 120 FPS. POCO X7 Pro için ısınma sorunu var diyorlar. TikTok'ta falan adam buz koyuyor cihazın arkasına buz buhar olup gidiyor, bunlar doğru mu?

Amac sadece oyun degilse asla alinmaz sorunlu denebilecek bir cihaz.

@keerrooosss Ön sipariş verip aldığım POCO X7 Pro telefonumu ocak ayından beri kullanıyorum. Telefon benim için tek kelimeyle mükemmel diyebilirim. Oyunları çok rahat takılma ve ısınma olmadan oynayabiliyorum. Kamerası bence gayet yeterli ve tatmin edici sayılır. Ve hiçbir şekilde şebeke problemim yok. Bataryası ise tek kelimeyle harika diyebilirim. Bataryayı bitirmek için ekstra çaba sarf etmem gerekiyor. Cihaz ile ilgili en ufak şikayetim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı