Pokemon Go geri geldi!

O kampanya devam ediyor mu hala yoksa bitti mi?
Var hocam. Dışarı çıktığım zaman Bip uygulamasına girip sürpriz noktayı seçiyorum. Gideceğim yolu biraz uzatıp internet veya indirim kuponu kazanıyorum. Laptop soğutucu aldım oradan çıkan 50 TL indirim kuponuyla N11 üzerinden.
 
Ben de yarın memlekete gidiyorum, orda kuzenlerimle oynarım diye düşünüyorum. Ben de hiç oynamadım ama Youtube de oynanış videoları var eğlenceli gözüktü.
 
İlk çıktığı zaman deli gibi oynuyordum. Arkadaşım da vardı ve birlikte oynaması çok zevkli oluyordu. O kadar eğlenmiştim ki bütün yaz oynamıştım. Sonra dönem dönem devam ettim ama Play Store'a gelmediği için güncelleme yapamamıştım ve geçen yazdan beri oynamıyordum. Geldiğini duyar duymaz başladım, yalnız oynaması biraz sıkıcı olabiliyor ama idare ediyorum 😅 en büyük sorun, yüksek seviye RAID'lere tek başıma giremiyorum. Şehrimde herhangi bir topluluk bulamadığım için tek başıma deniyorum.

Onun dışında ilk haliyle kıyaslarsam oyundaki lig ve Battle sistemi hiç hoşuma gitmedi, bence gereksiz olmuş. Şans faktörünün aşırı etkili olması bazen sinirlenip çıkmama sebep oluyor. Üst üste 5-6 savaş kazandıktan sonra üst üste kazandığımın iki katı kadar savaş kaybediyorum. Savaş kazanınca verdiği ödüller de bana göre tatmin edici değil.

Çevremdeki pokestop ve gym sayısı artmış, bu beni çok mutlu etti. Eskiden yakınımda hiçbir şey olmadığı için bir tane pokestop için yazın her gün 1km yol yürüyordum 😅Ama bu durumun kötü yanı, olur olmadık her yeri pokestop ve gym yapmışlar. Bunlar bildiğim kadarıyla 38 seviye ve üstü oyuncular tarafından eklenebiliyor. Ama bazı pokestoplar orada aslında bulunmayan lokasyonlar. Aynı şekilde şikayetle kaldırılabiliyor ki bu iyi olmuş.

Gördüğüm kadarıyla eskisi kadar olmasa da Avrupa ve Amerika'da hala devam eden bir kitlesi var. Açıkçası ben burada da oyunun kemik kitlesinin oyuna geri döneceğini düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı