Polar Filmi Görüşlerim

Aile ile izlenebilecek bir film değil pek, onu da belirteyim. İnsanların başı yanmasın sonra.
Yok yok sakın kimse öyle ailesi vs. varken hadi bir aksiyon izleyelim demesin bu filme:) Başı fena derde girer valla:)
3. sınıf 23:00 TV filmi gibi olmuş
O kadar da değil ya çok gömdün gibi:)
Herkes John Wick demiş bir ben izlemedim herhalde şu John Wick'i. :D
İzlemeyen kaldı mı diyordum ben de...varmış:)

Kötü karakter bence oturmamış. Sağlam biri karşıda olmalıydı. Topuklu ayakkabı ile gezen bir adam nedir yani. :)
@MuX 'un dediğine göre zaten bir çizgi romanmış Polar. Ben bilmiyordum yalan yok. Galiba ona dayanan bir şey bu kıyafet seçimleri:)

@MuX 'un dediğine göre zaten bir çizgi romanmış Polar. Ben bilmiyordum yalan yok. Galiba ona dayanan bir şey bu kıyafet seçimleri:)
Hocam, doğrusu filmi daha izlemedim ama cizgi romanı fena değildi. Adam bildiğiniz eski bir mercenary baya sert, ağır başlı ve işinde uzman. Arkasında hiç bir iz bırakmadan temizliyor ve çıkıyor. Karşısındakiler ezik değilde doğrusu adam çok güçlü. Spoiler vermek istemiyorum. Çizgi romanını okuyabilirsiniz. Çok zamanınızı alacağını düşünmüyorum. Türkçesi olmayabilir. İngilizce okumuştum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine (=

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı