POLAXTOR PLX-15379 4 ohm hoparlörleri çalıştırır mı?

coskunpeksenel

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2014
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Böyle bir amfi buldum. Bu amfiye iki adet kabin 4 ohm hoparlör bağlayacağım. Ohm bilgisi verilmemiş. Kaç ohmdir voltajdan yola çıkarak anlayabilir miyiz? Ve ben bunu bilgisayara bağlamak istiyorum, bağlayabilir miyim?

 
Direk çakmaklıktan çalıştırılabilir bir ürün, çakmaklık dediğine göre araç için, araçların ohm değerleri ise 4 dür çalıştırır fakat alacağınız hoparlör değerinde olması lazım, bilgisayara bağlayıp kullanabilirsiniz, ses girişi bilgisayar kısmında 3.5 mm jak olacak diğer ucu ise 2 adet tos fiş, satılır zaten elektronikçilerde, bu ürünün kırmızı beyaz kısmında tos fiş kısımlarını takacaksın diğer 3.5 mm girişi ise bilgisayarın yeşil orta kısım girişine.
 
Aux'u mikrofon kısmına takmayacaksın, pc çıkışını aux'a gireceksin, mikrofonunu mikrofon kısmına takacaksın, ürün hakkında pek bilgim yok kullanmadım, prof sistem istiyorsan kendi kurduğum 7.1 surround amfi çıkışlı sistemimi önerebilirim. Yani evde 4 adet hoparlör 1 adet 1000 lik bass çalıştırıyorum sinema efekti yaşamak için, tabi bunun için ev ve komşu faktörü sıkıntı olmamalı
 

Geri
Yukarı