Gerek var o yüzden linkini atmış zaten.
Sonra ekledim görmemiştir.
Gerek var o yüzden linkini atmış zaten.
![]()
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti EX 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
@baboli3849 Evet yazdım.
Sağ ol kanka o zaman bunu alıyorum ben daha iyisi yoksa.
Paran varsa daha iyiside var.
@BaBoLi31 Kafanı karıştırıyım biraz.
![]()
SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Vallahi kanka bu da zorlayabilir yani butceyi herhalde 4060 Ti liyi alirimda RAM'in tek slot olmasi etkiler mi?
DDR4 gibi değil, etkilemez. İleride bir ara 16 daha akılrsın 2x16 standart olmaya başladı. Hayırlı olsun³
Peki kanka teşekkür ederim onerin icin yoksa alacaktim oburkunu
Kusura bakma rahatsiz ediyorum yine galax ekran kartında bi problem olmaz deilmi pek bildigim bi firma olmadigi icin soruyorumRica ederim. O sistem eski nesil bu sistemle totalde yüzde 30-40 daha fazla performans alırsın
Kusura bakma rahatsiz ediyorum yine galax ekran kartında bi problem olmaz deilmi pek bildigim bi firma olmadigi icin soruyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.