Polis Nasıl Olunur?

Peki bir şey sorum olacak küçükken düşme izleri falan sayılır mı ? Dizimde falan olabilir ama gözükmüyor bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bir şey sorum olacak küçükken düşme izleri falan sayılır mı? Dizimde falan olabilir ama gözükmüyor bile.
Çok fazla büyütmeyin. Aşırı belli olan ve dikkat çeken bir iz değilse pek dikkat etmiyorlar. Genelde sırt ve kol bölgesine daha çok bakılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla büyütmeyin. Aşırı belli olan ve dikkat çeken bir iz değilse pek dikkat etmiyorlar. Genelde sırt ve kol bölgesine daha çok bakılıyor.
Anladım o taraflarım da yok dizimde küçüklükten düşme izleri varsa vardır oda görünmüyor gibi bişey.

Sağlık yönünden sıkıntınız yoksa avantajlısınız demektir.Fakat sözlü mülakat sanıldığı kadar kolay değildir.Özenle seçilen cins ve saçma insanların konuşma tarzınıza, kekelemenize, sayıklamanıza ve türkçeyi düzgün konuşmanıza göre puan verirler.Bu adamlardan geçmeniz için bol bol alıştırma yapmak gerekir...

Sırf bu insanlar yüzünden çoğu kişinin hayalleri yerle bir olmuştur gözlerimin önünde.

Sağlık yönünden sıkıntınız yoksa avantajlısınız demektir.Fakat sözlü mülakat sanıldığı kadar kolay değildir.Özenle seçilen cins ve saçma insanların konuşma tarzınıza, kekelemenize, sayıklamanıza ve türkçeyi düzgün konuşmanıza göre puan verirler.Bu adamlardan geçmeniz için bol bol alıştırma yapmak gerekir...

Sırf bu insanlar yüzünden çoğu kişinin hayalleri yerle bir olmuştur gözlerimin önünde.
Anladım ben biraz hızlı konuşuyorum ama dikkat edersem sıkıntı olmaz sanırım alıştırmalarla.

Özel liseye gidiyorum.Bu konu hakkında pek fikrim yok ama Polis mesleği üzerine yoğunlaşacaksanız hangi bölüme gideceğiniz pek önem arz etmiyor.Hangisi size yakın geliyorsa onu seçin.Sonuçta sizin için önemli olacak şey YGS ve LYS olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı