Çok fazla büyütmeyin. Aşırı belli olan ve dikkat çeken bir iz değilse pek dikkat etmiyorlar. Genelde sırt ve kol bölgesine daha çok bakılıyor.Peki bir şey sorum olacak küçükken düşme izleri falan sayılır mı? Dizimde falan olabilir ama gözükmüyor bile.
Anladım o taraflarım da yok dizimde küçüklükten düşme izleri varsa vardır oda görünmüyor gibi bişey.Çok fazla büyütmeyin. Aşırı belli olan ve dikkat çeken bir iz değilse pek dikkat etmiyorlar. Genelde sırt ve kol bölgesine daha çok bakılıyor.
Anladım ben biraz hızlı konuşuyorum ama dikkat edersem sıkıntı olmaz sanırım alıştırmalarla.Sağlık yönünden sıkıntınız yoksa avantajlısınız demektir.Fakat sözlü mülakat sanıldığı kadar kolay değildir.Özenle seçilen cins ve saçma insanların konuşma tarzınıza, kekelemenize, sayıklamanıza ve türkçeyi düzgün konuşmanıza göre puan verirler.Bu adamlardan geçmeniz için bol bol alıştırma yapmak gerekir...
Sırf bu insanlar yüzünden çoğu kişinin hayalleri yerle bir olmuştur gözlerimin önünde.
Yok Anadolu Lisesi de mesela MF, TM gibi bölüm.Bölüm seçilecek derken Meslek lisesinde mi okuyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.