Polis teşkilatında neden atak helikopteri var?

Akbarman

Hectopat
Yer
Bitlis-İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Boş işler müdürü
Öncelikle kadın pilotu tebrik ederim.
Ama bir şeyi merak etim polis teşkilatı neden atak helikopteri kullanıyor? Atak helikopter hava kuvvetleri veya jandarma kullanır diye biliyorum. Şimdi neden polis teşkilatı atak var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Özel Harekat Dairesinin üst kurumu Emniyet Genel Müdürlüğü. Videoyu izlemedim, yalan olmasın ama bildiğim kadarıyla Özel Harekat, Emniyetin alt kurumu diye muhtemelen ablamız da Özel Harekat'ın Havacılık kısmındadır.
Güncelleme: Özel Harekat Başkanlığının Wikipedia sayfasından sanırım Atak kaldırılmış.
1654114821169.png

Emniyet Genel Müdürlüğünde Atak var gözüküyor. Muhtemelen pilotları da Özel Harekat'a bağlıdır.
1654114854721.png

Hocam Özel Harekat Dairesinin üst kurumu Emniyet Genel Müdürlüğü. Videoyu izlemedim, yalan olmasın ama bildiğim kadarıyla Özel Harekat, Emniyetin alt kurumu diye muhtemelen ablamız da Özel Harekat'ın Havacılık kısmındadır.
Güncelleme: Özel Harekat Başkanlığının Wikipedia sayfasından sanırım Atak kaldırılmış.
Eki Görüntüle 1406484

Emniyet Genel Müdürlüğünde Atak var gözüküyor. Muhtemelen pilotları da Özel Harekat'a bağlıdır.
Eki Görüntüle 1406487
Teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı