Polislik vs gastronomi

yusuf_cngz5

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Şu an iki şey arasında kararsız kaldım. Bir kafam gastronomi bir tarafım polislik diyor karar veremiyorum ama ikisini de çok severim. Aşçılığa yeteneğim de var, polislik hayalim de var, şef hayalim de var. Gastronomi okursam 4 yıl zaten 4 yıl okuyacağım ve önümde tam 1,5 sene var. Sizce hangisi mantıklı?

Arkadaşlar merhaba. Şu an iki şey arasında kararsız kaldım. Bir kafam gastronomi bir tarafım polislik diyor karar veremiyorum ama ikisini de çok severim. Aşçılığa yeteneğim de var, polislik hayalim de var, şef hayalim de var. Gastronomi okursam 4 yıl zaten 4 yıl okuyacağım ve önümde tam 1,5 sene var. Sizce hangisi mantıklı?

Gastronomi.

Gastronomi zevkli olur, polislikte liyakat sahibi olursun. Bence tamamen kişisel tercih ve zevk meselesi. Ben polislikten yana kullanırdım, devlet memurluğu hayatındaki ilişkilerini ve kız alma-vermede bile (üzücü ama) dikkat edilen bir husus.

Gastronomi ama karar senin olmalı.

İkisi de çok ayrı dünya.
Şimdi otur ve düşün, samimi ol ve bütün eksiklikleriyle iki mesleğide değerlendir.
Gerçekten hangisi senin hayalin?

Polisliği seçersen PÖH olabilirsin mesela, yunus olabilirsin.
Aşçılıkta gerçekten yeteneğin varsa güzel bir yerde çalışabilirsin, en güzeli kendi dükkanını işletmeni açabilirsin.

Ben askeriyeye meraklı gelecekte de kesinlikle bu alanda bir meslek yapmak isteyen biriyim.
Ben olsam kesinlikle polis olup ardından özel harekata katılmak için çalışırdım, ama dediğim gibi "ben olsam"

Silahlar seni heyecanlandırıyor mu? Bütün gün elinde tam techizat zırhlı bir araçta silahla gezmek, taktiksel atış, şarjör düşürme meskun mahal eğitimi gibi şeyler seni heyecanlandırıyor mu? Bu saydıklarım PÖH için.

Veya belinde tabanca, altında araba ya da motor ile telsizden ikaz yapmak, sivile karşı söz sahibi olmak.
Daha sayarım, kısaca bunlar seni heyecanlandırıyor mu.

Eğer günlük hayatta çok sırıtmıyorsan arkadaş ortamında vb yerde(yani ciddi olmaktan bahsediyorum) ve hafif psikopatlık varsa sende polis ol bence. kişisel görüşüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı