Polis Akademisi 4 yıl sürüyor, mezun olunca komiser yardımcısı olarak başlıyorsun.Arkadaşlar 1 haftaya sınav açıklanacak. Polis mi olsam hukuk mu okusam karar veremedim. Polis akedemisi mezunu rütbesi ne oluyor? Kaç yıl oluyor?
Polisinde bir farkı yok.Hukuk korkunç bir bölüm. Torpil kaynıyor. Polis olmayı istiyorsan ona yönel.
Üst mevkilerde olma düşünülüyorsa polisinde fazla farkı yok ama hukuk alanındaki her meslek torpil kaynıyor ne yazik ki. Hakimlik ve savcilik korkunc bir yer devletin avukatı olmakta zor.Polisinde bir farkı yok.
Benim abim astsubaya girdi torpilsiz koşmayanı bile aldıklarını söyledi parkurda...Üst mevkilerde olma düşünülüyorsa polisinde fazla farkı yok ama hukuk alanındaki her meslek torpil kaynıyor ne yazik ki.
PMYO 2 yıl POMEM yaklaşık 10 ay polis memuru olarak göreve başlıyorsunuz sonradan 4 yıllık mezunu olup komiser yardımcılığı için başvuru yapabilirsiniz.Arkadaşlar 1 haftaya sınav açıklanacak. Polis mi olsam hukuk mu okusam karar veremedim. Polis akedemisi mezunu rütbesi ne oluyor? Kaç yıl oluyor?
Hukuk geliyorsa hukuk oku. Polislik çok zor meslektir. Avukat olursan en azından serbest çalışırsın.Arkadaşlar 1 haftaya sınav açıklanacak. Polis mi olsam hukuk mu okusam karar veremedim. Polis akedemisi mezunu rütbesi ne oluyor? Kaç yıl oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.