Pollux 3AD alınır mı?

Neden? Düşünceleriniz benim için önemli genellikle böyle forumlardaki insanlara güveniyorum da o yüzden.

Tabikide. Ailem aslında bana 8000 ₺ lik monster alacaklardı fakat çok zorlamak istemiyorum. Yani 6000₺ belki 6500₺ kadar çıkarım

Sen bilirsin ama aldığın bu pc seni 2 sene sonra mutsuz edecek ve bu sefer yeni pc aldığında 2 yılda 10 k masraf yapmış olacaksın. Şimdi 8k vermek daha mantıklı değil mi ?

Tabikide. Ailem aslında bana 8000 ₺ lik monster alacaklardı fakat çok zorlamak istemiyorum. Yani 6000₺ belki 6500₺ kadar çıkarım
O bütçelere çıkabilirseniz bunu ve 144Hz monitör de alabilirsiniz.

G.Skill F4-3000C16S-8GVRB RipjawsV Kırmızı DDR4-3000 MHz CL16 8 GB Single PC Ram Fiyatları ve Özellikleri Bütçeye bağlı 2 adet alabilirsiniz.
Kasadaki PSU sizi yanıltmasın, VX PLUS var içinde. İstediğiniz özelliklerde bunu dizdim. Bütçenizi söylerseniz daha iyi şeyler önerebilirim.

Sen bilirsin ama aldığın bu pc seni 2 sene sonra mutsuz edecek ve bu sefer yeni pc aldığında 2 yılda 10 k masraf yapmış olacaksın. Şimdi 8k vermek daha mantıklı değil mi ?
Neye 8k vermek? Monster'a mı? Laptop çok istemiyorum gerek sistemi gerek fiyatı.

Belirttim. 6000₺ ile 6500₺ arası. Arkadaşlar benim istediğim en yüksek FPS değil. Çok ısınmasın ve uzun ömürlü olsun.

Sistem:

Özelleştirme:

1595527390854.png

SSD:

.

Sistem elince geçince güç kaynağını satıp bunu al. Çünkü güç kaynağı kalitesiz.

.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı