Ailemi zorlamak istemediğimden dolayı monitör dahil yaklaşık olarak 5000 ₺
Neden? Düşünceleriniz benim için önemli genellikle böyle forumlardaki insanlara güveniyorum da o yüzden.
Tabikide. Ailem aslında bana 8000 ₺ lik monster alacaklardı fakat çok zorlamak istemiyorum. Yani 6000₺ belki 6500₺ kadar çıkarım
Tabikide. Ailem aslında bana 8000 ₺ lik monster alacaklardı fakat çok zorlamak istemiyorum. Yani 6000₺ belki 6500₺ kadar çıkarım
Vay beBunu SSD modelini WD 240GB ve RAM miktarını 16GB yaparak alabilirsiniz.MK1.5 Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bu arada karar verdim kendim toplayacağım. Parçaları nereden almam lazım ? Veya önerdiğiniz hazır PC var mıdır (marka değil) ?
Vay beneler neler alınıyormuşta haberim yokmuş teşekkür ederim göz atarım.
Belirttim. 6000₺ ile 6500₺ arası. Arkadaşlar benim istediğim en yüksek fps değil. Çok ısınmasın ve uzun ömürlü olsun.Bütçe max ?
Neye 8k vermek? Monster'a mı? Laptop çok istemiyorum gerek sistemi gerek fiyatı.Sen bilirsin ama aldığın bu pc seni 2 sene sonra mutsuz edecek ve bu sefer yeni pc aldığında 2 yılda 10 k masraf yapmış olacaksın. Şimdi 8k vermek daha mantıklı değil mi ?
Belirttim. 6000₺ ile 6500₺ arası. Arkadaşlar benim istediğim en yüksek FPS değil. Çok ısınmasın ve uzun ömürlü olsun.