Pollux 3AD alınır mı?

Bu arada karar verdim kendim toplayacağım. Parçaları nereden almam lazım ? Veya önerdiğiniz hazır PC var mıdır (marka değil) ?

Sen bilirsin ama aldığın bu pc seni 2 sene sonra mutsuz edecek ve bu sefer yeni pc aldığında 2 yılda 10 k masraf yapmış olacaksın. Şimdi 8k vermek daha mantıklı değil mi ?

Tabikide. Ailem aslında bana 8000 ₺ lik monster alacaklardı fakat çok zorlamak istemiyorum. Yani 6000₺ belki 6500₺ kadar çıkarım
O bütçelere çıkabilirseniz bunu ve 144Hz monitör de alabilirsiniz.

G.Skill F4-3000C16S-8GVRB RipjawsV Kırmızı DDR4-3000 MHz CL16 8 GB Single PC Ram Fiyatları ve Özellikleri Bütçeye bağlı 2 adet alabilirsiniz.
Kasadaki PSU sizi yanıltmasın, VX PLUS var içinde. İstediğiniz özelliklerde bunu dizdim. Bütçenizi söylerseniz daha iyi şeyler önerebilirim.

Sen bilirsin ama aldığın bu pc seni 2 sene sonra mutsuz edecek ve bu sefer yeni pc aldığında 2 yılda 10 k masraf yapmış olacaksın. Şimdi 8k vermek daha mantıklı değil mi ?
Neye 8k vermek? Monster'a mı? Laptop çok istemiyorum gerek sistemi gerek fiyatı.

Belirttim. 6000₺ ile 6500₺ arası. Arkadaşlar benim istediğim en yüksek FPS değil. Çok ısınmasın ve uzun ömürlü olsun.

Sistem:

Özelleştirme:

SSD:

.

Sistem elince geçince güç kaynağını satıp bunu al. Çünkü güç kaynağı kalitesiz.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…