abrahm valentin
Kilopat
Daha fazla
Sistem gayet güzel. Belki bütçeyi hafif arttırıp R3 1200 yerine daha iyi bir işlemci alabilirim. Yardımınız ve çabuk geri bildiriminiz için sizlere minnettarım.AMD Ryzen 3 1200 3.10 Ghz 4 Çekirdek 10MB AM4 12nm İşlemci
AMD Ryzen 3 1200 3.10 Ghz 4 Çekirdek 10MB AM4 12nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com G.Skill F4-3000C16S-8GVRB RipjawsV Kırmızı DDR4-3000 MHz CL16 8 GB Single PC Ram Fiyatları ve Özellikleri Bütçeye bağlı 2 adet alabilirsiniz.Kingston 240GB HyperX Fury Sata 3 SSD Disk KC-S44240-6F Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kingston 240GB HyperX Fury Sata 3 SSD Disk KC-S44240-6F yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dark Raider 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500) | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } Dark RAIDER 3x12cm FRGB Fanlı Yarı Full Mesh Ön Panelli Yeni Nesil Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni) Agresif...www.teknobiyotik.com Kasadaki PSU sizi yanıltmasın, VX PLUS var içinde. İstediğiniz özelliklerde bunu dizdim. Bütçenizi söylerseniz daha iyi şeyler önerebilirim.XFX AMD Radeon RX 570 RS XXX Edition 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-570P4DFD6) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com NEOFORZA BLACK FAYE 8 GB DDR4 3200 MHPC BELLEK SİYAH | Trendyol (x2)Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kingston 240GB HyperX Fury Sata 3 SSD Disk KC-S44240-6F - Fiyatı, Yorumları
Kingston 240GB HyperX Fury Sata 3 SSD Disk KC-S44240-6F yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Corsair CC-9011151-EU Spec-05 550W 80+ Mid Tower Kasa Siyah Fiyatı - Trendyol
Corsair Cc-9011151-eu Carbide Spec 05 Siyah Bilgisayar Kasası - Vs550 80+ 550w Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Sadece oyun dediğiniz için 3300X seçtim. Kasa konusunda kasayı yukarıdaki arkadaşın attığı Aerocool kasa ile değiştirip RX5600XT alabilirsiniz, size kalmış.Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu da güzelSistem:
Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Özelleştirme:
Eki Görüntüle 622287
SSD:
.480GB Kingston A400 SSDNow 500MB-450MB/s Sata3 SSD (SA400S37/480G) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
480GB Kingston A400 SSDNow 500MB-450MB/s Sata3 SSD (SA400S37/480G) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! 480GB Kingston A400 SSDNow 500MB-450MB/s Sata3 SSD (SA400S37/480G) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Sistem elince geçince güç kaynağını satıp bunu al. Çünkü güç kaynağı kalitesiz.
.Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Tabi ki.Zaten sitenin 4.8/5 yıldızı var ve çok hızlılar.Bu da güzelKararsız kaldım resmen Fakat Game Garaj'ı ilk defa duyuyorum ve kargo esnasında bir sorun çıkarsa ilgilenirler mi bilmiyorum.
Galiba karar verdim. Çalıya Saklanan Kedi'nin belirttiği sistem ile sizin monitörü alacağım. Montajı kendim yapamayacağım için ne yapmam lazım?Monitörü yazmayı unuttum.
@abrahm valentin
Monitör:
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Galiba karar verdim. Çalıya saklanan Kedi'nin belirttiği sistem ile sizin monitörü alacağım. Montajı kendim yapamayacağım için ne yapmam lazım?
Ayrıca şu sistem nasıl?
MK1.5 Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
İnanın çok kolay bir şey hocam. Birkaç vida sıkıp, 3-5 kablo oturtamaz mısınız?Montajı kendim yapamayacağım için ne yapmam lazım?
Hocam sistemdeki SSD sorunlu. Onun haricinde alınabilir gibi.Galiba karar verdim. Çalıya Saklanan Kedi'nin belirttiği sistem ile sizin monitörü alacağım. Montajı kendim yapamayacağım için ne yapmam lazım?
Ayrıca şu sistem nasıl?
MK1.5 Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
En iyisi bu galiba. Kesinlikle öneriyorum.Bütçem 6000 kadar yazmışsınız, yeni gördüm. Şunu atayım ben.
Monitör de varmış. :/ İnterneti biraz daha karıştırayım.En iyisi bu galiba. Kesinlikle öneriyorum.