Pollux 3TN nasıldır?

@enes.wtp sadece silkroad oynanıcak elimde zaten Monster var bu kasa 24/7 açık olacak oyunda zaten çok bir şey gerektirmiyor bence silkroad için fazla bile ısınmasın mavi ekran yemesin yeterli 😂😂
O zaman oldukça yeterlidir. Isınma sorunu yaratmayacak parçalar var, GTX 1650 hiç ısınmıyor ve sorunsuz bir kart. AMD daha sorunlu sürücüler çıkartıyor. Güle güle kullanın. Sorunuz çözüldü ise mesajımı "En iyi cevap" olarak işaretleyebilirsiniz. Tekrar sorunuz olur ise etiketleyin :)

O zaman oldukça yeterlidir. Isınma sorunu yaratmayacak parçalar var, GTX 1650 hiç ısınmıyor ve sorunsuz bir kart. AMD daha sorunlu sürücüler çıkartıyor. Güle güle kullanın. Sorunuz çözüldü ise mesajımı "En iyi cevap" olarak işaretleyebilirsiniz. Tekrar sorunuz olur ise etiketleyin :)
Hocam ne zamandan beri yarışa girdiniz lifobey'le yahu? Biz daha 7'deyiz siz 56 yapmışsınız. Kendi kendimize konu açıp onları mı cevaplasak ki:)?

Hocam ne zamandan beri yarışa girdiniz lifobey'le yahu? Biz daha 7'deyiz siz 56 yapmışsınız. Kendi kendimize konu açıp onları mı cevaplasak ki:)?
@Emre C 7/24 forumda bulunuyor :) Ben ara verdim baya, aldatıyorum ve başka foruma katıldım. Biraz da orada kendimi geliştireceğim.

Gta V ve Horizon 4 gibi oyunlarda orta düzeyde nasıl performans gösterir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı