Hocam ben apu sistem kullandığım için hangi oyunu kaldıracağını anlamıyorum. Teşekkürler.Kaldırır. Oyunun sistem gereksinimleri hemen hemen The Long Dark ile aynı.
Grafik birimi olarak AMD VEGA 11 kullanıyor. Sisteminizin bazı oyun testlerini izlemek için:Hocam ben apu sistem kullandığım için hangi oyunu kaldıracağını anlamıyorum. Teşekkürler.
Hocam ben apu sistem kullandığım için hangi oyunu kaldıracağını anlamıyorum. Teşekkürler.
Hocam ekran kartınızı RX550 olarak düşünebilirsiniz.Kaldırır herhalde. Vega 11 RX550 ile RX560 arasında bir performans veriyor.
Teşekkür ederim hocam ama bazen rx olarak yazmıyor ben yine sorarım teşekkürler.Hocam ekran kartınızı RX550 olarak düşünebilirsiniz.
Zaten yazmaz. Çünkü sisteminizde ekran kartı yok. Grafik biriminizi arkadaş RX 560 ekran kartı performansına benzetmiş.Teşekkür ederim hocam ama bazen rx olarak yazmıyor ben yine sorarım teşekkürler.
Zaten yazmaz. Çünkü sisteminizde ekran kartı yok. Grafik biriminizi arkadaş RX 560 ekran kartı performansına benzetmiş.
@Yunus mrk ayrıca sorununuz çözüldüyse, cevabımı çözüm olarak seçersiniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.