Polonya'da Gydnia Üniversitesi nasıldır?

  • Konuyu başlatan russ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 513

russ

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2018
Mesajlar
229
Selamlar herkese iyi akşamlar diliyorum. Polonya'da başlıkta belirttiğim üniversitede denizcilik okumak istiyorum bu üniversite okuyan var mı? Varsa yardımcı olabilir mi? İnternette araştırdığım kadarıyla eğitimi de üst seviye. Sizce Polonya'da denizcilik okumak mantıklı mı?
Abi özellikle de senin yardımına çok ihtiyacım var Polonya hakkında çok bilgin var. @painkiller
 
Son düzenleme:
@russ çok mantıklı. Özellikle Varşova’daki ve Torun’daki üniversitelere giden çok fazla Türk öğrenci var. Çoğu da kalıyor orada. Gdynia ve yakınındaki Gdansk illeri de sosyal açıdan çok güzel yerlerdir. Polonya’da eğitim konusu biraz eşitlikçi olduğu için çok yabancılık yaşamazsın. Ama ben orada üniversite okumadım. Okul ile ilgili tam şudur diye bilgi veremem. Özellikle orada okuyanlarla iletişime geçmen faydalı olur.
 
@russ çok mantıklı. Özellikle varşova'daki ve Torun'daki üniversitelere giden çok fazla Türk öğrenci var. Çoğu da kalıyor orada. Gdynia ve yakınındaki gdansk illeri de sosyal açıdan çok güzel yerlerdir. Polonya'da eğitim konusu biraz eşitlikçi olduğu için çok yabancılık yaşamazsın. Ama ben orada üniversite okumadım. Okul ile ilgili tam şudur diye bilgi veremem. Özellikle orada okuyanlarla iletişime geçmen faydalı olur.

Evet şehir falan çok güzel ama forumdaki birisi İngilizce eğitim görenlere lehçe eğitim görenler arasında dağlar kadar fark olduğunu akademisyenlerin İngilizce konuşamadığını İngilizce bölümündekileri çok sallamadığını ve lehçedeki kadar bilgi verilmediğini söylemiş Polonya'da 2.sınıftayken okulu bırakmış. Bu dediği üniversite de varşova üniversitesi. Tanıdığım hiç kimse Polonya'da okumadı o yüzden senin tanıdığın varsa yönlendirirsen çok mutlu olurum abi.
 

Geri
Yukarı