Polonya'da okunur mu?

Polonya güzeldir. Fiyat performans bir ülkedir. Hem İngilizceniz de gelişir. Farklı kültürlerle tanışmak da güzeldir. Hangi kenti peki belli mi?

fiyatlar hakkında net bilgin varmı

Fiyatlar hakkındaki bilgin varmı
Ne yaptın bilmiyorum ama öncesinde yorum atanlara çok sinirlendim. Değmez vb tarzındaki fikirleri umursama. Şuan yurt dışında okumak hem uluslararası hem de yerel kurumsal firmalarda çok değerli olduğunu düşünüyorum. Zaten yurt dışında yaşamak istiyorsan, en temelden yani öğrenci olarak okumak bence seni daha iyi geliştirecektir. Polonyayı tavsiye ederim fakat ileriye dönük düşünüyorsan Lehçe öğrenmen yararına olur. İnsanlarına ırkçı demek doğru olmaz ama kendi dilini konuşmayan insanlara çok sıcak davranıyorlar diyebilirim. İngilizce şekilde okuyup daha sonra Lehçe gelistirirsen hem sosyal açıdan hem iş açısından çok yararlı olur.

Fiyatlar hakkında net bilgin var mı?

Fiyatlar hakkındaki bilgin var mı?

Hocam iyi günler gittiniz mi Polonya'ya?

Ne yaptın bilmiyorum ama öncesinde yorum atanlara çok sinirlendim. Değmez vb tarzındaki fikirleri umursama. Şu an yurt dışında okumak hem uluslararası hem de yerel kurumsal firmalarda çok değerli olduğunu düşünüyorum. Zaten yurt dışında yaşamak istiyorsan, en temelden yani öğrenci olarak okumak bence seni daha iyi geliştirecektir. Polonya'yı tavsiye ederim fakat ileriye dönük düşünüyorsan lehçe öğrenmen yararına olur. İnsanlarına ırkçı demek doğru olmaz ama kendi dilini konuşmayan insanlara çok sıcak davranıyorlar diyebilirim. İngilizce şekilde okuyup daha sonra lehçe gelistirirsen hem sosyal açıdan hem iş açısından çok yararlı olur.

Siz Polonya'da mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı