Polonya'da üniversite okunur mu?

Ben vizeyle gelmedim hocam o konuda net bir bilgi veremem ama pasaportunuzdaki damgalı ülkelerin vizeye etkisi olduğunu ben de duymuştum. Rusya'ya gidenlere daha zor çıktığını falan duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum. Ama sonraki etapta oturum iznine başvuracaksan 7-10k euro arası göstermen yetiyor.

IELTS'e eğer bilgisayarla gireceksen (sınav merkezinde veya evinden girmen fark etmez) sınav sonucu açıklanınca mutlaka belgenin orijinalini iste. Sırf bu yüzden 1-2 gün uğraştığımı hatırlıyorum.

Hocam ortam nasıl ırkçılık açısından
Küçük olaylar yaşayan arkadaşlarım oldu (genel olarak yaşlı insanlardan), ben hiç görmedim. Olay biraz da takıldığınız ortamlara bağlı.

Bana Litvanya öneriyorlar. Ucuz olduğu için o konuda bilginiz var mı? Polonya da vize sorunu olabileceğini söylüyorlar

Vakit ayırdığın için teşekkürler hocam. Umarım sonra ki sene olurda kabul alırsam size kahve ısmarlamak isterim.

Hocam daha önce bahsetmiştim Lodz'tan tuttum bir tane daire, yakında taşınacağım. Oturum Lodz'da çok uzun sürüyor sanıyordum, ne kadar sürede çıkar tahmini? Varşova'da 4-5 ayda çıkmıştı bana. Nisan gibi yeniden başvuracağım.

Bana Litvanya öneriyorlar. Ucuz olduğu için o konuda bilginiz var mı? Polonya da vize sorunu olabileceğini söylüyorlar
Litvanya hakkında bilgim yok hocam. Vize belgelerini eksiksiz getirdiğiniz taktirde red alacağınızı düşünmüyorum. Ama başvuru bulmak biraz sıkıntı. Ben o yüzden vize alamadım.

Vakit ayırdığın için teşekkürler hocam. Umarım sonra ki sene olurda kabul alırsam size kahve ısmarlamak isterim.
Rica ederim hocam, yardımcı olabileceğim bir şey varsa mutlaka sorabilirsiniz.

Benim duyduğum kadarıyla Varşova'da 1 senenin altında çıkmıyormuş, ne zaman başvurmuştunuz hocam? Lodz en hızlı çıkan şehirlerden biri.

Başvuru bulmak derken anlamadım hocam

Rica ederim hocam, yardımcı olabileceğim bir şey varsa mutlaka sorabilirsiniz.

Sağolun hocam. Zamanla aklımda sorular oldukça sizinle iletişime geçerim buradan. Daha fazla meşgul etmeyeyim sizi.

Varşova'da geçtiğimiz yılbaşında başvurmuştum, nisan gibi çıktı. Gelecek nisan yeniden başvuracağım bu sefer Lodz üzerinden. Dediğiniz gibi hızlı çıkıyormuş orada da, hayırlısı bakalım.

Sizde mi Lodz Üniversitesi düşünüyorsunuz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…