Bunu alana kadar üstüne biraz daha koyup F310 almanızı tavsiye ederim.
Replika DS4 önermiyorum, biraz daha bütçeni artırıp F310 alabilirsin.
Alabilirsiniz. Ben şuan kullanıyorum. Hiç sıkıntısı yok. Sadece bağlanmakta güçlük çekebilirsiniz, Bluetooth ayarını açmak için Share ve Menü butonlarına basılı tutmanız gerekmektedir.Arkadaşlar 320 TL. Kablosuz çakma PS4 kolu. DualSense alacaktım fakat her oyunu gamepad ile oynamam yani gereksiz pahalı geldi. Şu an kullandığım bayağı kötü R2 çalışmıyor. Bu oyun kolu alınır mı?
Bence F310 gereksiz pahalı ve aşırı eski bir kol gibi duruyor. Ayrıca kablolu bir kol. 430 TL etmez.Replika DS4 önermiyorum, biraz daha bütçeni artırıp F310 alabilirsin.
Alabilirsiniz. Ben şu an kullanıyorum. Hiç sıkıntısı yok. Sadece bağlanmakta güçlük çekebilirsiniz, Bluetooth ayarını açmak için share ve menü butonlarına basılı tutmanız gerekmektedir.
Bence F310 gereksiz pahalı ve aşırı eski bir kol gibi duruyor. Ayrıca kablolu bir kol. 430 TL etmez.
Hocam siz beni dinleyin PSG05 alın. Dokunmatik yüzey de problemsiz çalışıyor, tuş gecikmesi de az, titreşim de var. Hatta isterseniz link atayım uygun bir linkten almıştım ben. İsterseniz tabii.Bana da çok eski bir kol gibi geliyor nedense.
Atarsanız sevinirim hocam.Hocam siz beni dinleyin PSG05 alın. Dokunmatik yüzey de problemsiz çalışıyor, tuş gecikmesi de az, titreşim de var. Hatta isterseniz link atayım uygun bir linkten almıştım ben. İsterseniz tabii.
https://www.hepsiburada.com/polosmart-psg05-kablosuz-ps4-oyun-kolu-siyah-pm-HBC000038TXVL Bu 320 TL olan modelin kendisi. Ben 400 TL'ye almıştım çünkü benimki özel seri. 2022-Q3 modeli. Tuşları falan daha farklı. Bataryası da biraz daha büyük. Ama çok farkları yok.Atarsanız sevinirim hocam.
Bana da çok eski bir kol gibi geliyor nedense.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.