- Makaleler
- 21
Yeni üyelik, aşırı anormal aktiflik.@Caner Uncu @Emre C Gecenin Gözleri olduğunu nasıl anladınız? Ben mi bir şey kaçırıyorum?
Yeni üyelik, aşırı anormal aktiflik.@Caner Uncu @Emre C Gecenin Gözleri olduğunu nasıl anladınız? Ben mi bir şey kaçırıyorum?
Attığım linklere bak SDN forumdaki. Onun hesabı o. Zaten birkaç mesaj önce de kendisi itiraf etti, okuyabilirsiniz.@Caner Uncu @Emre C Gecenin Gözleri olduğunu nasıl anladınız? Ben mi bir şey kaçırıyorum?
Sadece 1 kere dolandırıldım zararım yok parçaları 400 Civarı satabilirim başka biri ürün alıp dolandırılsın istemiyorum. Bu tür işler en sevmediğim işlerdir.O zaman sen de aklını başına topla, 2. el alıp alıp durma.
Şu ana kadar 1 milyar 500 bin 2. el ürün aldın, ne şanstır ki hepsinde de dolandırıldın.
Bu kadar zenginsen git sıfır al, sıfır alanı dövüyorlar mı?
Aynı Sahibinden linki...@Caner Uncu @Emre C Gecenin Gözleri olduğunu nasıl anladınız? Ben mi bir şey kaçırıyorum?
Açma derseniz açmayacağım. Nedennn bu kadar büyütüyorsunuz ki? Ben artık Geccenin.gozleri olarak tanınmak istemiyorum bunu defalarca belirttim.Aynı Sahibinden linki...Alıştık artık...
![]()
Beyler bu gecenin gözleri olayı ne arkadaş önceden sabıkalı falan mı?.
Evet.Beyler bu gecenin gözleri olayı ne arkadaş önceden sabıkalı falan mı?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.