Ponçikler ponciği dolandırıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başaracağım, son açtığım hesaplarda ne kötülük gördün açıkla sadece haklı bulursam benden sana 1 tane RTX 2060 hediye.
İyi iyi ya, az da olsa toparlamışsın, @SideWinder'in de dediği gibi pek dikkat çekmeyip trollüğü bırakırsan, yöneticiler ile alakalı konular açmazsan Ban yemezsin, zaten eski olaylardan dolayı seni kimse burada sevemiyor.

Bu nedir arkadaş, bir kere dolandırıldık hemen abarttınız kazanç riskli olmadığı sürece olmuyor bunu göze alarak yapıyorum.
Ben zaten sizi haklı buluyorum onlar sizi kıskandığından öyle çekemiyorlar sizin ticari zekanızı. Herneyse gel senle bu Rx570+Gofret işini yapalım bunları hasetlerinden çatlatalım olur mu?

Dolandırılmayı ne zaman bırakacaksın gecenin.gözleri kardeşim?

Burada da konu açmışsın, her aldığın 2. elde dolandırılıyorsun, gerçekten ilginçmiş.

Bir insan her aldığı 2. elde dolandırılamaz, 10 ürün aldıysan 10'unda da dolandırıldım diye konu açıyorsun, sal artık ya sal.

Dolandırılıyorsan alma be kardeşim. Bu kadar zenginsen git sıfırını al, Allah Allah ya.
Sosyal ağlarda bu tip insanlar çok fazla var. Adam aldığı ürünü beğenmiyor (ikinci el) iade etmek isteyip karşılık alamayınca da adını dolandırıcıya çıkartıyor. Bu konudaki kişi de öyle birisi midir bilemem ama tanımadığımız insanlara şüphe ile yaklaşmalıyız.

Ben zaten sizi haklı buluyorum onlar sizi kıskandığından öyle çekemiyorlar sizin ticari zekanızı. Herneyse gel senle bu Rx570+Gofret işini yapalım bunları hasetlerinden çatlatalım olur mu?
Hocam ben arkadaşa RX570 satmak istiyorum 100TL + gofret şeklinde ödeme yapabilir arkadaş. (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı