Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 783 Makaleler 2 Çözümler 1 12 Aralık 2021 #41 gamecover dedi: Bilgilendirme için teşekkürler hocam. En geç birkaç güne ben de Linux Mint Xfce deneyeceğim ve incelemesini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ben de Pop'un yeni sürümünü incelerim, tabii sınavlar biter bitmez
gamecover dedi: Bilgilendirme için teşekkürler hocam. En geç birkaç güne ben de Linux Mint Xfce deneyeceğim ve incelemesini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ben de Pop'un yeni sürümünü incelerim, tabii sınavlar biter bitmez
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 12 Aralık 2021 #42 Kartos3 dedi: Ben de Pop'un yeni sürümünü incelerim, tabii sınavlar biter bitmez Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kolay gelsin. Ben beklemedeyim, sanal makinede önce onu test etmiştim ve donmalar nedeniyle doğru düzgün kullanamamıştım. Pop!_OS'un giriş ekranı çok hoşuma gidiyor nedense.
Kartos3 dedi: Ben de Pop'un yeni sürümünü incelerim, tabii sınavlar biter bitmez Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kolay gelsin. Ben beklemedeyim, sanal makinede önce onu test etmiştim ve donmalar nedeniyle doğru düzgün kullanamamıştım. Pop!_OS'un giriş ekranı çok hoşuma gidiyor nedense.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.864 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 12 Aralık 2021 #43 gamecover dedi: Anladım hocam Dual Boot denediniz mi? Genişletmek için tıkla... En ufak sıkıntıda suçlu ben oluyorum, herhangi bir sorun çıkarsa kötü olur benim açımdan.
gamecover dedi: Anladım hocam Dual Boot denediniz mi? Genişletmek için tıkla... En ufak sıkıntıda suçlu ben oluyorum, herhangi bir sorun çıkarsa kötü olur benim açımdan.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 12 Aralık 2021 #44 416274 dedi: En ufak sıkıntıda suçlu ben oluyorum, herhangi bir sorun çıkarsa kötü olur benim açımdan. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bir gün tek kullanmanız dileğiyle.
416274 dedi: En ufak sıkıntıda suçlu ben oluyorum, herhangi bir sorun çıkarsa kötü olur benim açımdan. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bir gün tek kullanmanız dileğiyle.
Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 783 Makaleler 2 Çözümler 1 12 Aralık 2021 #45 Kurulum bitti, Merhaba
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 13 Aralık 2021 #46 Kartos3 dedi: Kurulum bitti, Merhaba Eki Görüntüle 1240635 Genişletmek için tıkla... Hocam kurcaladınız mı biraz? Sistem ve kaynak kullanımı nasıl?
Kartos3 dedi: Kurulum bitti, Merhaba Eki Görüntüle 1240635 Genişletmek için tıkla... Hocam kurcaladınız mı biraz? Sistem ve kaynak kullanımı nasıl?
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 13 Aralık 2021 #47 Mint'in masaüstü ortamı çok daha basit, Mint Cinnamon kullanmanızı öneririm. Yine son mesajı okumadan yazdım, pardon. Pop kurmuşsunuz, hayırlı olsun. Son düzenleme: 13 Aralık 2021
Mint'in masaüstü ortamı çok daha basit, Mint Cinnamon kullanmanızı öneririm. Yine son mesajı okumadan yazdım, pardon. Pop kurmuşsunuz, hayırlı olsun.
Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 783 Makaleler 2 Çözümler 1 13 Aralık 2021 #48 gamecover dedi: Hocam kurcaladınız mı biraz? Sistem ve kaynak kullanımı nasıl? Genişletmek için tıkla... Kaynak kullanımı Mint'e göre fazla özellikle RAM konusunda. Fakat benim için kullanmama engel değil. Mint hatırladığıma göre 1.5GB RAM kullanıyordu. Cinnamon sürümünden bahsediyorum.
gamecover dedi: Hocam kurcaladınız mı biraz? Sistem ve kaynak kullanımı nasıl? Genişletmek için tıkla... Kaynak kullanımı Mint'e göre fazla özellikle RAM konusunda. Fakat benim için kullanmama engel değil. Mint hatırladığıma göre 1.5GB RAM kullanıyordu. Cinnamon sürümünden bahsediyorum.