Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #1 İyi Sosyal'ler. Windows ile Dual boot yapacağım. Steam üzerinden Wallpaper Engine kullanabilir miyim? Bu çok önemli benim için.
İyi Sosyal'ler. Windows ile Dual boot yapacağım. Steam üzerinden Wallpaper Engine kullanabilir miyim? Bu çok önemli benim için.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Mart 2022 #2 Protondb kurabilirsiniz. Artı -1 Eksi
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #3 ilkernumi dedi: Protondb kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O ne oluyor? Artı 0 Eksi
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.542 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: O ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Wine ve Lutris benzeri bir Windows uygulama emülatörü. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: O ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Wine ve Lutris benzeri bir Windows uygulama emülatörü.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #5 Hayır. Alternatifleri bulunuyor. Artı 0 Eksi
M Mustafa Yucel Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 120 Çözümler 2 30 Mart 2022 #6 Yuno Gasai dedi: Wine ve Lutris benzeri bir Windows uygulama emülatörü. Genişletmek için tıkla... Wine is not an emulator. Proton ve Lutris zaten wine kullanıyor. Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi Sosyal'ler. Windows ile Dual boot yapacağım. Steam üzerinden Wallpaper Engine kullanabilir miyim? Bu çok önemli benim için. Genişletmek için tıkla... Hayır kullanılmıyor Artı 0 Eksi
Yuno Gasai dedi: Wine ve Lutris benzeri bir Windows uygulama emülatörü. Genişletmek için tıkla... Wine is not an emulator. Proton ve Lutris zaten wine kullanıyor. Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi Sosyal'ler. Windows ile Dual boot yapacağım. Steam üzerinden Wallpaper Engine kullanabilir miyim? Bu çok önemli benim için. Genişletmek için tıkla... Hayır kullanılmıyor