Pop OS ve Windows 10'u beraber kullanmak

Hybris13

Femtopat
Daha fazla  
Excalibur G770 / Windows 10

Merhaba, bilgisayarıma dual boot yaparak Pop OS ve Windows 10'u beraber kullanmak istiyorum, videolar izledim rehberlere baktım ama bir türlü yapamadım. USB'mi taktım, Pop OS isosunu indirdim ve balenaEtcher ile gerekli işlemleri yaptım, (Rufus da denedim) diskten Pop OS için de 100 gb'lık yer ayırdım (yeterli yer var sıkıntı yok). Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum Bios menüsünde gerekli ayarları yapıyorum sonra Boot kısmına geliyorum ve USB gözükmüyor. Bilgisayar açıldıktan sonra da dosya gezgininden bakıyorum orada da gözükmüyor, Diskpart ve başka yollarla USB'yi geri getiriyorum ama balenaEtcher veya Rufus'u kullanınca USB yine kayboluyor. Çok uğraştım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bilgisayar nedir? Laptop mu?
Bazı markalar sistem koruma falan yapıyor. Öyle bir durum varsa diski çıkarıp başka bir bilgisayarda komple silerek baştan Windows + GNU/Linux kurulumunu yapmak gerekebiliyor.

Bilgisayar nedir? Laptop mu?
Bazı markalar sistem koruma falan yapıyor. Öyle bir durum varsa diski çıkarıp başka bir bilgisayarda komple silerek baştan Windows + GNU/Linux kurulumunu yapmak gerekebiliyor.
Evet laptop Excalibur G770, elimde başka bir bilgisayar yok başka bir yöntemi yok mudur :/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı