Paylaştığım yazıyı okuyarak yaparsan sorun yaşamaman lazım.
Ayrıca kendi halinde bıraksan güncellemede kendisi otomatik kuracaktı sürücüleri.
Buna ek olarak grafik arayüzü ile de kurabilirdin, yine paylaştığım yazıda anlatılıyor. 3.2.2
Hocam güncelleme yaptığımda bile aynıydı. Acaba Ventoy ile beraber 4 tane Linux ISO'sunu ve Windows 7'yi taşıdığım için olabilir mi? (Bana saçma geliyor.)
Paylaştığım yazıyı okuyarak yaparsan sorun yaşamaman lazım.
Ayrıca kendi halinde bıraksan güncellemede kendisi otomatik kuracaktı sürücüleri.
Buna ek olarak grafik arayüzü ile de kurabilirdin, yine paylaştığım yazıda anlatılıyor. 3.2.2
Hocam ilk kurduğumda zaten bu işlemleri yaptım. NVIDIA Driver'ı kurulu olmasına rağmen 720P'de tıkılı kalmıştı çözdüm ama driver sorunu garip geldi. Bu arada üşenmesem muhtemelen çözerdim ancak çeşitli dağıtımları deneme maksadıyla kurulum yapıyorum.
Ek: Hatta şu anda Ende ile beraber Budgie'yi test ediyorum. Kendisi Gnome'un kardeşi bu arada.
Okumayi sevmiyoruz, ondan oluyor bunlar.
Hocam sizin tüm yazılarınızı detaylıca okuyup cevap vermeme rağmen bu şekilde düşünmeniz beni alındırdı. İzninizle bir ricam olacak. Bir daha konularıma gelmeyin. Merak etme bende size gelmeyeceğim.

Son düzenleme: