Popeyes'da çalışılır mı?

Tam demin çıktım hocam işten.
7.30 saat ve 30 dakika mola var.
Onun dışında full ayaktasınız.
Yoğun bir mağazadayım ben.
Bence zor bir iş bir de sürekli elinizi çabuk tutmak zorundasınız 2 hamburger sipariş veriliyor onları hazırlarken her 30 saniyede bir 3 4 tane daha sipariş veriliyor.
Zor bir iş haftada 6 gün ve 1 gün izin var ve asgari ücret.
Açlıktan ölmediyseniz bence son çareniz olsun.
Bence çok kalabalık olmayan fastfoodçulara bakın.

Sağ olun hocam bende AVM içinde vardı sanırım girmeyeceğim mezun istemiyor diye düşünmüştüm harbi zorlu bir iş.

Tam demin çıktım hocam işten.
7.30 saat ve 30 dakika mola var.
Onun dışında full ayaktasınız.
Yoğun bir mağazadayım ben.
Bence zor bir iş bir de sürekli elinizi çabuk tutmak zorundasınız 2 hamburger sipariş veriliyor onları hazırlarken her 30 saniyede bir 3 4 tane daha sipariş veriliyor.
Zor bir iş haftada 6 gün ve 1 gün izin var ve asgari ücret.
Açlıktan ölmediyseniz bence son çareniz olsun.
Bence çok kalabalık olmayan fastfoodçulara bakın.

Ha bir de eklemeyi unutmuşum içerisi cehennem gibi sıcak bütün gün ter içindesiniz.
Kolay gelsin hocam yapma ya o kadar tahmin etmiyordum.

Hocam merhaba ben de sözleşme imzaladım. Yaklaşık 1-1,5 parmağım kalınlığında kağıt imzaladım. Sizde de aynı mıydı durum. Birde hemen başlatmadılar sözleşmenin merkeze gideceğini öyle haber edeceklerini söylediler. 2 3 gün oldu henüz dönüş yok. Sizde süreç nasıl işledi?

Hocam merhaba ben de sözleşme imzaladım. Yaklaşık 1-1, 5 parmağım kalınlığında kağıt imzaladım. Sizde de aynı mıydı durum. Bir de hemen başlatmadılar sözleşmenin merkeze gideceğini öyle haber edeceklerini söylediler. 2 3 gün oldu henüz dönüş yok. Sizde süreç nasıl işledi?

Bende bugün imzaladım bakalım ne zaman çağıracaklar.

Hocam merhaba ben de sözleşme imzaladım. Yaklaşık 1-1, 5 parmağım kalınlığında kağıt imzaladım. Sizde de aynı mıydı durum. Bir de hemen başlatmadılar sözleşmenin merkeze gideceğini öyle haber edeceklerini söylediler. 2 3 gün oldu henüz dönüş yok. Sizde süreç nasıl işledi?

Bende de aynı şekilde oldu hocam. 1 2 hafta sürebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı