Bugün Poppy Playtime chapter 2 indirdim. Oyunu açtım buraya kadar sıkıntı olmadı ama loading ekranında beklerken fatal error veriyor. Altta resmi koydum.
Bugün Poppy Playtime chapter 2 indirdim. Oyunu açtım buraya kadar sıkıntı olmadı ama loading ekranında beklerken fatal error veriyor. Altta resmi koydum.
bende lowlevelfatal error oluyor ve bu yüzden mobilden oynamaya karar verdim telefonunuz 64 gb veya 1 tb sa takır takır işler ama depolama alanının çoğu doluysa mediumda grafik te oynayın
Bende lowlevelfatal error oluyor ve bu yüzden mobilden oynamaya karar verdim telefonunuz 64 GB veya 1 TB sa takır takır işler ama depolama alanının çoğu doluysa mediumda grafik te oynayın
Bende lowlevelfatal error oluyor ve bu yüzden mobilden oynamaya karar verdim telefonunuz 64 GB veya 1 TB sa takır takır işler ama depolama alanının çoğu doluysa mediumda grafik te oynayın.
bende lowlevelfatal error oluyor ve bu yüzden mobilden oynamaya karar verdim telefonunuz 64 gb veya 1 tb sa takır takır işler ama depolama alanının çoğu doluysa mediumda grafik te oynayın
O videoyu biliyorum zaten 28 Nisan da bir ekran kartı alacağım o ise RTX 1060 NVIDIA alırsanız ve sürücüyü güncellerseniz çünkü şu an ben GT 730 kullanıyorum o yüzden NVIDIA'nın önceki sürümlerini destekliyor.
Doğru şunu demeyi unutmuşum ben şu an Samsung Galaxy A10'dan oynuyorum ve depolama alanı çok dolmuş olmasına rağmen medium veya Low grafiklerde kasmıyor high da az kasıyor.
Ben onu denedim rhi modeyi vulkana aldım sonra ise Vulkan'ı kurdum sonra ise şu hatayı aldım fatal error! Kod yok fatal error değil linesi yok şahadece fatal error!