Porçay'ın 4 yıl 2 ay hapis cezası alması doğru mu?

Porçayı eskiden severdim son 1 yılda bozdu özellikle sırf para için takipçilerini Reddit platformuna getirmesi daha da üzücü. Kitle yaş ortalaması 6 7 yaş düştü. Şarkı o kişileri etkileyebilir. Kimse öyle bir cezayı haketmiyor ama.
 
Karar vermek için illa yargı mı olmak gerekiyor? Gerçi sizin dediğiniz de doğru, bugünlerde hükümet ne derse o'dur. Bize laf düşmez (!)

Daha hükümet ile yargının ne demek olduğunu bilmiyorsun yazık.

Biz kimiz onu da anlamadım? Söyleyinde ekibimi tanıyayım.
 
Daha hükümet ile yargının ne demek olduğunu bilmiyorsun yazık.

Biz kimiz onu da anlamadım? Söyleyinde ekibimi tanıyayım.
Hükümetle yargıyı karıştırmadım, ama bugünlerde böyle maalesef. Yargıyla hükümet aynı değilse neden şu pamuk şeker yiyen (!) arkadaş hala elini kolunu sallayabiliyor? Neden muhalif olan gazeteciler hapse atılıyor? Ben senin gibi susmayı sevmiyorum, sorgulayabilme yeteneğim var tanrıya şükür.
Biz kimiz onu da anlamadım? Söyleyinde ekibimi tanıyayım.
Milletinden bahsederken "biz" demiyorsun yani?
 
Herkese uygulanmayacaksa hiç ceza verilmesin. Ancak internet kullanan çocukların yaşı belli. Ya yaş sınırlandırılması getirilmeli ya da böyle içerikler paylaşılmamalı. Çünkü çocukların bilinçaltına yerleşiyor, ileriki yaşlarda teşvik ediyor olabilir.
Ot İçiyorum PARODİSİ, zaten ilk paylaşıldığında 18 yaş altına kapatılmıştı. Mahkemeler başladığı gün gizliye aldığı için 18 yaş altı yasağı kaldırıldı videonun.
 
Bu tarz kişiler göründüğünden çok daha büyük bir kitleye etki ediyor. Kendisini kişilik olarak sevmiyorum ve YouTube mecrasına katkıda bulunacak herhangi bir içeriği olduğunu düşünmüyorum, aksine zararı var bence.

Ek olarak bu cezanın da sadece yaptığı "parodi"den dolayı değil, geçmişteki videoları ve hareketlerinden kaynaklandığını düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı