Furkan Borak
Hectopat
970 çok iyi bir fiyat. 970'e verin gitsin tabii ki de.Hocam peki şuan kullandığımız Tiguan'ı satmak mantıklı mı 970 e isteyen var
Hocam 3 tane arabamız olduğu için garajda yattı hep sadece yazın kullanıldı.
970 çok iyi bir fiyat. 970'e verin gitsin tabii ki de.Hocam peki şuan kullandığımız Tiguan'ı satmak mantıklı mı 970 e isteyen var
Hocam 3 tane arabamız olduğu için garajda yattı hep sadece yazın kullanıldı.
Hocam 3 tane arabamız var tamamen keyif işi babamın yarış gibi işlerle işi olmaz arabayı pek sıkıştırmaz yani.Son paransa almamalisin.Ama keyfine düskünsen 2. araban felan olacaksa cebindede 300-400 bin tl para varsa al
O zaman alip keyifli keyifli binebilirsiniz.Herseye hazir olmak kaytiyla.Hocam 3 tane arabamız var tamamen keyif işi babamın yarış gibi işlerle işi olmaz arabayı pek sıkıştırmaz yani.
Honda Crv bakabilirsiniz 2016 ve üstü olanlarıArkadaşlar merhaba babama araba bakıyoruz bu araç hoşumuza gitti km si 150 bin orijinal boyasız araba alınır mı sizce? 1.3 milyon TL'ye. Ya da diğer bir seçenek 1.4 Egea ben Cayenne'den yanayım gibi.
Hoşlandığınız kız zor durumda ve sanayide dükkanını kapatmak üzere ise ve ayrıca millet vergi kaçırıyor o yüzden ben fazla fazla mtv vermek istiyorum diyorsanız alınabilir tabii.
Çok yakın bir akrabam 5 yıl önce 2006 Cayenne almıştı illallah etti lakin hala kullanıyor. Aracın tadı bi farklı bırakamadı hala. Uğraşırım diyorsan alınır ama masraf edersin.Arkadaşlar merhaba babama araba bakıyoruz bu araç hoşumuza gitti km si 150 bin orijinal boyasız araba alınır mı sizce? 1.3 milyon TL'ye. Ya da diğer bir seçenek 1.4 Egea ben Cayenne'den yanayım gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.