CHR'lere baktınız mı? C4'X'te olabilir.Hocam SUV tarzı hantal kalmayacak bir araba olursa yani bir de bilindik marka olursa istediğimizi karşılar gerçekten.
0 olmadıkça ya da 0 a yakın olmadıkça, üst segment araba alınmaz bence hocam. Çoğu galerici zaten bulaşmıyor üst segment fazla dolaşmış araçlara.Yeni model bir Peugeot 3008 alabilirsiniz mesela Porsche diye o paralar verilmez biz bir Land Rover aldık canımızı okudu eski model.
Arkadaşlar merhaba babama araba bakıyoruz bu araç hoşumuza gitti km si 150 bin orijinal boyasız araba alınır mı sizce? 1.3 milyon TL'ye. Ya da diğer bir seçenek 1.4 Egea ben Cayenne'den yanayım gibi.
Urban pack iyidir.İkisi de alınmaz baska seceneklere yönelin.
Eski lüks arac masrafi cok yorar ama binmesi keyiflidir.
Egea hizli satar piyasasi güzel ama o paralari vereceginiz bir arac degil
Yok Egea alcam diyorsanizda 1.6 tercih edin.
DS Ler nasıldır hoca baya beğenen var.CHR'lere baktınız mı? C4'X'te olabilir.
0 olmadıkça ya da 0 a yakın olmadıkça, üst segment araba alınmaz bence hocam. Çoğu galerici zaten bulaşmıyor üst segment fazla dolaşmış araçlara.
İkisi de alınmaz baska seceneklere yönelin.
Eski lüks arac masrafi cok yorar ama binmesi keyiflidir.
Egea hizli satar piyasasi güzel ama o paralari vereceginiz bir arac degil.
Yok Egea alacağım diyorsanizda 1.6 tercih edin.
Bu bütçeye temizini ve güzelini bulmak zor.DS Ler nasıldır hoca baya beğenen var.
Bizde bir Tiguan var benim satmaya kıyamadığım bir araba hatta sıfıra yakın diyebilirim 2010 model daha 50 binde bile değil yani bu arabayı satarak hatamı yaparız bilemiyorum.
Hocam peki şuan kullandığımız Tiguan'ı satmak mantıklı mı 970 e isteyen varBu bütçeye temizini ve güzelini bulmak zor.
Hocam 3 tane arabamız olduğu için garajda yattı hep sadece yazın kullanıldı.2010'dan yana 50 bin çok iyi bir şey 2 3 senede bir yolamı çıktınız naptınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.