Müco bey
Hectopat
Pepe'de çok üzüldü pozisyon kaçırdığı için. ah be.Ronaldo kaybetti be. Herhalde bir kaç gün bundan dolayı mutlu olamam.
Pepe'de çok üzüldü pozisyon kaçırdığı için. ah be.Ronaldo kaybetti be. Herhalde bir kaç gün bundan dolayı mutlu olamam.
Kupa Arjantin'e veriliyor biliyorsun değil mi?
Ronaldo nun yedek kalması saçma. Ronaldo ya sahipsin makina gibi adam kulübede oturuyor. Kimi oynatabilirsin ki dünyanın en iyilerinden biri yerine?Her şeye de bir bahaneniz var. Kupa Arjantin'e veriliyormuşRonaldo turnuvanın yarısında yedek kaldı, Portekiz elendi. Messi ise her maç ilk 11 oynadı ve takımı yarı finalde, o yüzden sizi de anlıyorum kabullenmeniz zor
![]()
O yüzden sizi de anlıyorum kabullenmeniz zor![]()
Dünya kupasını adam akıllı en son 2014'te izlemiştim, o zamanlarda en güçlüler Almanya, Brezilya, Hollanda'ydı. Şu an bakıyorum da hepsi elenmiş, nerden nereye gelmiş.İzlediğim en saçma dünya kupası bu galiba, Portekiz Brezilya gibi takımlar nasıl böyle takımlara yeniliyor şaka gibi. Ronaldo'nun son dünya kupası böyle olmamalıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.