Neden ki tek başıma taşıdığı için mi?Brezilya elendi ya artık kim alırsa alsın umurum olmaz, ama umarım Messi alamaz.

Neden ki tek başıma taşıdığı için mi?Brezilya elendi ya artık kim alırsa alsın umurum olmaz, ama umarım Messi alamaz.
Ben Ronaldo taraftarı değilim. Yanlış algı yaratmaya çalışma. Ben arkadaşın burada bile takım oyununu kişiyle kıyaslamasını yorumladım. Kendinizce gelin güvey olmuşsunuz![]()
Arjantin zaten Messi ve arkadaşları diye geçiyor bunu herkes biliyor, onu çıkarsan takım WCye bile katılamazdı belki. Ben şahsen Messiyi sevmiyorum, Ronaldocuyum diyebilirim daha açıkcası.Neden ki tek başıma taşıdığı için mi?![]()
Şimdi anladım hocam açıklamanız için sağolun. Messi daha iyi olduğu halde birde dünya kupası kazanınca durum malûm olucak.Arjantin zaten Messi ve arkadaşları diye geçiyor bunu herkes biliyor, onu çıkarsan takım WCye bile katılamazdı belki. Ben şahsen Messiyi sevmiyorum, Ronaldocuyum diyebilirim daha açıkcası.
O pozisyonda kalpten gidiyordum. Az farkla kaçırdı.Pepe'de çok üzüldü pozisyon kaçırdığı için. ah be.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.