"Post Apokaliptik" Temalı Kitap Önerisi

Fakat acaba diğer kitapları filmden farklıysa aslında filmle bağlantılı kitaptan da farklı oluyor sanırsam.

Farklar var ancak çok göze batmıyor. Eğer iç monologları da okumak istiyorsanız kitaptan ilerleyebilirsiniz.

Hikayeyi anlamanız açısından da çok daha sağlıklı olur.

Yani filmini izlememe de gerek yok diye tahmin ediyorum. Sizce öyle mi?

Kesinlikle gerek yok. Zaten kitapları okuduktan sonra o filmleri muhtemelen beğenmeyeceksiniz. :D

Oyun oynaya oynaya baya şeyden uzaklaştım. Film izlemek mesela. Filmini izleyebilirsem ilk kitabını da alırım. Fakat acaba diğer kitapları filmden farklıysa aslında filmle bağlantılı kitaptan da farklı oluyor sanırsam. Yani filmini izlememe de gerek yok diye tahmin ediyorum. Sizce öyle mi?
Labirent kitabının filmleri, 1. filmden sonra kitaplardan bayağı kopuyor. Bir de serinin en güzel kitabı, 4. kitap, için film yapmamışlar.

Şuan dizisi de yayınlanıyor. Hugh Howey'in silo (wool) serisini tavsiye ederim. 3 kitap. Sanırım isimleri silo, vardiya ve toz. Yaşın itibari ile rahat okursun diye tahmin ediyorum. Daha öneririm ama yeni bitirdiğim ve genel olarak hoşuma gittiği için bir bakmanı öneririm.
Hocam dizisi ne durumda geçen Battlestar Galactica hakkında konuşmuştuk hatırlarsınız. Bu ara izlediğiniz bir dizi varmı? Dune evreninin spinoff u çıkmış sanırım. Ragnar abimiz de castta.

@CyHan_Atalay Ek olarak Değiştirilmiş Karbon kitabını öneririm. Diziside çıkmıştı gördüyseniz. Tam olarak Post Apokaliptik değil ama sarıyor.

Hocam dizisi ne durumda geçen Battlestar Galactica hakkında konuşmuştuk hatırlarsınız. Bu ara izlediğiniz bir dizi varmı? Dune evreninin spinoff u çıkmış sanırım. Ragnar abimiz de castta.

@CyHan_Atalay Ek olarak Değiştirilmiş Karbon kitabını öneririm. Diziside çıkmıştı gördüyseniz. Tam olarak Post Apokaliptik değil ama sarıyor.
Çok bakmıyorum dizilere ama teşekkür ederim. Onu da aklımda tutarım

Dizisi zaten maalesef iptal edildi. İlk sezon muazzamdı. İkinci sezon berbat ettiler.
Komple dizi şuan kalktı mı, yoksa sadece 2. sezonu kaldırmakla mı yetindiler? Bir de bu dizileri nereden izliyorsunuz? Normalde dünya çapında çoğu kitle Netflix'i tercih eder tekel olduğu için. Fakat yine de sorayım dedim. Hem Disney+ gibi şeyler falan da çıkmış olabilir son zamanlarda. Neredeyse hiç ilgilenmiyorum.

Komple dizi şuan kalktı mı, yoksa sadece 2. sezonu kaldırmakla mı yetindiler? Bir de bu dizileri nereden izliyorsunuz? Normalde dünya çapında çoğu kitle Netflix'i tercih eder tekel olduğu için. Fakat yine de sorayım dedim. Hem Disney+ gibi şeyler falan da çıkmış olabilir son zamanlarda. Neredeyse hiç ilgilenmiyorum.
Diziyi Netflix yaptı 2 sezonda yetindiler fakat kitabı doğru işleyemediler. Orijinal platformlardan izliyorum hocam ben.

Diziyi Netflix yaptı 2 sezonda yetindiler fakat senaryoyu doğru işleyemediler. Orijinal platformlardan izliyorum hocam ben.
Teşekkür ederim. Post Apokaliptik şeyler aşırı hoşuma Gidiyor. Bende en son oyunlardan 90 saat oynanışla Dying Light 1 bitirmiştim mesela ve filmlerden de "Ben Efsaneyim" izlemiştim. Dahası da var ama aklıma gelmiyor tam.

Teşekkür ederim. Post Apokaliptik şeyler aşırı hoşuma Gidiyor. Bende en son oyunlardan 90 saat oynanışla Dying Light 1 bitirmiştim mesela ve filmlerden de "Ben Efsaneyim" izlemiştim. Dahası da var ama aklıma gelmiyor tam.
The Last Of Us oyununu oynamadıysanız dizisi gayet güzel gelecektir. Çerezlik izleyebilirsin. İkinci sezonu yolda. Ek olarak Fallout diziside bence çok başarılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı