Power Boost güç kaynağını 1 haftalık kullansam sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrHakki

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2020
Mesajlar
283
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Yanlışlıkla Power Boost PSU aldım. Herkes C4 patlar yanar diyor. 1 hafta içerisinde Corsair PSU alacağım. Sorum şu;
Power Boost PSU ile bilgisayarımı 1 hafta kadar kullansam herhangi bir sorun (yanma, patlama) yaşar mıyım?
 
Selamlar. Yanlışlıkla Power Boost PSU aldım. Herkes C4 patlar yanar diyor. 1 hafta içerisinde Corsair PSU alacağım. Sorum şu;
Power Boost PSU ile bilgisayarımı 1 hafta kadar kullansam herhangi bir sorun (yanma, patlama) yaşar mıyım?
Bunun net bir cevabı yok, günümüzde üretilen çoğu PSU (çok kötü olanlar bile) tek elektrik kesintisinde zarar görmüyor artık. Ancak yine de olmaz demek sadece kumar oynamaktır, karar senin. Biz sadece olabilecekleri söyleriz.
 
Bir şey olmaz kardeşim kullan. Sosyal'de böyle kanser bir kitle türedi ne zaman kötü marka bir PSU görseler c4 diyorlar hemen. Ayrıca patlayan PSU olayı on binde bir falandır. Sosyal'de 7 senedir bulunuyorum toplasan 5 defa ya gördüm ya görmedim. Sen kullan idareten sonra Corsair al keyfine bak.
 
Sıkıntı olabilir. En ufak bir dalgalanmada sıkıntı oluyor. Yakın zamanda bir tanıdığımın başına geldi. Sisteme zarar verebilir.

 
Olmaz. Direkt patlamaz. Onu şakasına diyoruz zaten. 1 hafta kullanacağınız için bir şey olacağını zannetmiyorum. Patlayan da var patlamayan da var.
 
Bir şey olmaz kardeşim kullan. Sosyal'de böyle kanser bir kitle türedi ne zaman kötü marka bir PSU görseler C4 diyorlar hemen. Ayrıca patlayan PSU olayı on binde bir falandır. Sosyal'de 7 senedir bulunuyorum toplasan 5 defa ya gördüm ya görmedim. Sen kullan idareten sonra Corsair al keyfine bak.

Power Boost PSU kullananların PSU'sunun patladığını çok duyduk.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı