Power Boost güç kaynağını 1 haftalık kullansam sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne oldu? Yoksa o küçük egonu mu kırdık?

Haklı olan insanın mesajını da beğenirim avukatlığını da yaparım.

Yoksa siz doğru fikirleri savunmayı sadece yalakalık mı zannediyorsunuz? Yazık 🤣.

Böyle bir üslupla konuşuyorsanız kimin çocuk olduğu belli bence.
7 senedir Sosyal'deyim, ben de markanın değil modelin önemli olduğunu biliyorum. Lakin konunun açılış amacı PSU önerisi almak değil, bu yüzden ayrıntılı model sorma ihtiyacı duymadım zira yeni PSU alacağı zaman yeni konu zaten açar. Durum böyle iken o her mesajını beğenip aklınca yalakalık yaptığın arkadaş gelip agresif bir yorumda bulundu bana. O "marka değil model önemlidir" yazıp geçebilecekken saçma bir yorumda bulundu. Ben de ağzının payını verdim olay bu kadar basit. Uzun lafın kısası şimdi sen ve arkadaşın Sosyal'i saçma sapan yorumlarınızla kirletmeyin.

Corsair al diyene kadar kabul edilebilir bir yorumdu.
Farkındayım zorlanıyorsun, kaçacak yerin yok. Çoğu insan baskı altında daha çok çalıştırırken saksıyı, baskı sana yaramamış tam aksine gittikçe saçmalıyorsun. Şu A2 Türkçeni raporlasam 1 aylık ban yersin her bir mesaj için toplamda sen hala bana forumu kirletme diyorsun. Bilmiyorsun, foruma bugün de kayıt olsam teknik olarak da saygı olarak da ve bir çok konuda da senden çok daha parlak biriyim, neyi tartışıyoruz ki? Neyi uzattığını da anlamış değilim ancak her mesaj attığında sana on misli daha sert mesajlarla döneceğimi bilesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı