Power Boost kasa alınır mı?

Al PSU'yu, zamanında kuzenim o hatayı yaptı çocuğun ekran kartı yandı. Belki evi bile yanabilirdi. Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil. 50-100 TL daha verin adam akıllı bir marka alın. Yine de ben Power Boost alacağım siz bir şey bilmiyorsunuz diyecekseniz de gidin alın, neden bize soruyorsunuz?

KESİNLİKLE Almayın. Şimdi kullandığım Corsair 220T'den önce Power Boost Deluxe .... diye bir kasa kullanıyordum ve hava sirkülasyonu berbat. Kasanın üstü resmen yanıyordu. kasalar önden hava almıyor. Güzel tasarlayıp geçiyorlar. Hatta SSD'nin yerleştiği kısım bile hatalıydı. Ayağı bile durup dururken kırılmıştı. PSU'yu asla almayın çünkü sistemin sonunu getirebilir.

Hocam azıcık daha fazla para ver kafanda soru işareti kalmasın. 800 liraya Corsair Spec Delta 650W kasa aldım mesela kafam rahat. Hadi kasayı geçtim PSU'da şakaya gelmez bu işler.

Hocam ben bu tarz markalara kesinlikle güvenmiyorum. Bu tarz firmaların bir ürününü her site fark özelliklerde yazıyor ve günümüzde çok basit bir işletmenin bile bir web sitesi varken bu firmaların bir web sitesi bile yok hangi ürünün hangi değer ve özellikte olduğunu belirten.

Hocam ben bu tarz markalara kesinlikle güvenmiyorum. Bu tarz firmaların bir ürününü her site fark özelliklerde yazıyor ve günümüzde çok basit bir işletmenin bile bir web sitesi varken bu firmaların bir web sitesi bile yok hangi ürünün hangi değer ve özellikte olduğunu belirten.
Mesela klavyede mekanik mi mekanik hisli mi?

Al PSU'yu, zamanında kuzenim o hatayı yaptı çocuğun ekran kartı yandı. Belki evi bile yanabilirdi. Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil. 50-100 TL daha verin adam akıllı bir marka alın. Yine de ben Power Boost alacağım siz bir şey bilmiyorsunuz diyecekseniz de gidin alın, neden bize soruyorsunuz?
Hocam bilmediğim için buraya sordum ben bilgisayarla arası iyi olan biri değilim ama aşırı derecede bir saldırı gördüm markaya karşı bundan dolayı sordum. Keşke siz de üslubunuzu bozmadan terslemeden diğer arkadaşlar gibi cevaplasaydınız.

Hocam bilmediğim için buraya sordum ben bilgisayarla arası iyi olan biri değilim ama aşırı derecede bir saldırı gördüm markaya karşı bundan dolayı sordum. Keşke siz de üslubunuzu bozmadan terslemeden diğer arkadaşlar gibi cevaplasaydınız.
Kasayı alan herkes markayı bile denemedi demişsiniz hocam, bu mudur sizin bozmadığınız üslüp? Yazdığınız yazıya dönün bakın isterseniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı