Power Boost X-59 kasa alınır mı?

Power Boost, Game Tech, Everest, Game Boost vb. markaların hiçbir ürünü satın alınmaz ve alınmamalı. Hepsi reklam üzerinden bu konularda bilgisi olmayan insanları kandırarak ürün satan firmalar.

Hayır. Aynı fiyatta MSI alternatifleri var.
Marka alternatifler olduğu için değil. Öndeki cam panelden dolayı alınmaz. Sağlıklı sirkülasyon için mesh tercih edilmeli. Çin malı everest rampage gibi markalar olmadığı sürece marka takıntısı yersiz.

Marka alternatifler olduğu için değil. Öndeki cam panelden dolayı alınmaz. Sağlıklı sirkülasyon için Çin malı Everest Rampage gibi markalar olmadığı sürece marka takıntısı yersiz.

Marka takıntısı yaptığımı kim söyledi? Ne alaka? Kasanın hava sirkülasyonu yetersiz ve dandik Çin malı bir ürün konu sahibinin attığı kasa.

Marka takıntısı yaptığımı kim söyledi? Ne alaka? Kasanın hava sirkülasyonu yetersiz ve dandik Çin malı bir ürün konu sahibinin attığı kasa.
Genel bir bilgi verdim sözüm size değil. Ayrıca doğrudan MSI önermeniz biraz fanboyluk bence. PowerBoostun güzel kasaları da var.

Genel bir bilgi verdim sözüm size değil. Ayrıca doğrudan MSI önermeniz biraz fanboyluk bence. PowerBoostun güzel kasaları da var.

Power Boost'un hiçbir kasası da güzel değil. Doğrudan MSI önerdim çünkü arkadaşın attığı kasanın fiyatıyla neredeyse aynı idi ve Corsair, Cooler Master gibi firmaların kasaları dediğim MSI kasalardan daha pahalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı