Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2020 #1 Fan ilk açtığımda motor gibi ses çıkartıyor sonradan yavaşlıyor ama uğultu var yine. Kasa açık yerde ısınma yaşamıyor eminim ama fanlar çok ses çıkartıyor. Nasıl çözebilirim?
Fan ilk açtığımda motor gibi ses çıkartıyor sonradan yavaşlıyor ama uğultu var yine. Kasa açık yerde ısınma yaşamıyor eminim ama fanlar çok ses çıkartıyor. Nasıl çözebilirim?
KS KS Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2020 #11 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yok, PSU'nun içindeki fanın kaç pini var. İçini açınca sayın diye söylemiştim. Fan 2 pinli mi 3 pinli mi 4 pinli mi? Genişletmek için tıkla... Henüz içini açmadım makine yağı almam gerek alınca bakıcam. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yok, PSU'nun içindeki fanın kaç pini var. İçini açınca sayın diye söylemiştim. Fan 2 pinli mi 3 pinli mi 4 pinli mi? Genişletmek için tıkla... Henüz içini açmadım makine yağı almam gerek alınca bakıcam.