Powerbank patlar mı?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdık arkadaş dışarı çıktığında powerbank şarjdaymış. Eve geldiğinde de powerbank patlamış, kömür olmuş bir vaziyetteymiş. Eğer koltuğa sıçrasa ev yanarmış vallahi. Ben de bayağı korktum. Powerbankler hakikaten patlar mı? Patlamaması için ne yapmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdık arkadaş dışarı çıktığında powerbank şarjdaymış. Eve geldiğinde de powerbank patlamış, kömür olmuş bir vaziyetteymiş. Eğer koltuğa sıçrasa ev yanarmış vallahi. Ben de bayağı korktum. Powerbankler hakikaten patlar mı? Patlamaması için ne yapmalıyız?

Batarya olduğu için patlayabilir ama kaliteli bir powerbank alırsan patlayacağını sanmam.

Eger kalitesizse pat diye patlar o kadar yani kalite yok o yuzden batarya dayanamaz.
Yani orijinal ile şarj ile cakma bataryayi sarja taksan patlar.

Kalitesiz olursa patlar.Ama kaliteli markayı patlatmanız biraz zor.Kaliteli olanlar şarjı dolduktan sonra elektrik almayı kesiyorlar.

Çakma almamayı ozen göster ben Philips modeli aldım A101'den şiştigini gördüm şu an güvenlik olarak Duracell iyi ama o daha pahalı.

Kullanılan batarya cesidine göre değişiyor ama her zaman patlama riski olan bir şey telefonun da elinde patlayabilir aynı oranda riskli öyle bir anda elinde patlamaz yani merak etme devrede olası durumda elektrik kesmek için çip bulunuyordur çok dandikse sıkıntı olabilir belki yoksa korkmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı