PowerBoost VK-G1023S kasa için 650W 80+ PSU önerisi

Bütçe
2500-3000

pla10

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir konuda emin olamadım, yardımlarınıza ihtiyacım var.

Almayı düşündüğüm PSU: MSI MAG A650BN (ATX)
Kullandığım kasa: PowerBoost VK-G1023S

MSI MAG A650BN standart ATX boyutlarında bir PSU. Elimdeki kasanın PSU bölümünü metre ile ölçtüm; internette kasa için net bir PSU ölçüsü bulamadım, o yüzden kendi ölçümü paylaşıyorum:

PSU bölümü ölçüleri:
  • Uzunluk: 24 cm
  • Genişlik: 9 cm
  • Yükseklik: 17 cm

Sorum:
Bu ölçülere göre MSI MAG A650BN kasaya uyumlu olur mu yoksa sığmaz mı? Deneyimi olan veya kasanın iç ölçülerini/yerleşimini bilen var mı?

Ayrıca; eğer bu model sığmazsa ve PSU’nun en az 650 W olması kaydıyla, aynı fiyat aralığında (2500₺–3000₺) bu ölçülere uygun alternatif PSU önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, bir konuda emin olamadım, yardımlarınıza ihtiyacım var.

Almayı düşündüğüm PSU: MSI MAG A650bn (atX)
Kullandığım kasa: Power Boost VK-G1023s

MSI MAG A650bn standart ATX boyutlarında bir PSU. Elimdeki kasanın PSU bölümünü metre ile ölçtüm; internette kasa için net bir PSU ölçüsü bulamadım, o yüzden kendi ölçümü paylaşıyorum:

PSU bölümü ölçüleri:
  • Uzunluk: 24 cm.
  • Genişlik: 9 cm.
  • Yükseklik: 17 cm.

Sorum:
Bu ölçülere göre MSI MAG A650bn kasaya uyumlu olur mu yoksa sığmaz mı? Deneyimi olan veya kasanın iç ölçülerini/yerleşimini bilen var mı?

Ayrıca; eğer bu model sığmazsa ve PSU'nun en az 650W olması kaydıyla, aynı fiyat aralığında (2500₺–3000₺) bu ölçülere uygun alternatif PSU önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Standart ölçülere sahip olmalı sığacaktır ancak bu daha mantıklı.

Standart ölçülere sahip olmalı sığacaktır ancak bu daha mantıklı.

Teşekkürler hocam, peki bu delta markası psu tarafında güvenilir mi? Sonuçta sistemi ona emanet edeceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı