Powercolor AMD Radeon RX 6500 XT Fighter alınır mı?

Sapphire'in hangi GPU için hangi modeli? Nitro+ gibi iyi soğutmalı ve iyi modelleri var, ha Sapphire vakası forumda çok var orası ayrı.
Sapphire iyi bir kart buna ben de katılıyorum ama Nitro+ 570, 580 kartlarda çok WattMan hatası veriyordu. Bugün genele yayarsak en çok MSI Armor ve Sapphire kartlar WattMan veren kartlar diyebiliriz.

Sapphire üzer herkes uzak dursun 1 senesi dolmadan elimde kaldı

Kendimi bildim bileli ATI/AMD kullanıyorum, 2020 yılından beri de Sapphire üreticili ekran kartları aldım. Hiç sorun yaşamadım bence üreticide bir sorun yok. 500 serisinde çok sorun var onlara denk gelmişsinizdir. 5000 ve 6000 için kronik bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

Hocam çift fanlı modeldi dediğim gibi bir sene geçmeden CS de iken birden ekran gitti gidiş o gidiş arena bilgisayara yolladım kartın tamiri mümkün degil dediler para iadesi yaptılar.

Sapphire iyi bir kart buna ben de katılıyorum ama Nitro+ 570, 580 kartlarda çok WattMan hatası veriyordu. Bugün genele yayarsak en çok MSI Armor ve Sapphire kartlar WattMan veren kartlar diyebiliriz.

RX 500 serisi Sapphire kartlar genel olarak sıkıntı, RX 6000 serisi kartları daha iyi.

Ve sizi anlamıyorum yaşadığım deneyimi söylüyorum burada adam kullanmayı bilmiyorsun diyor ne yapacağım ekstra dışarıdan kompresör mü sokucam kasaya 2 giriş 3 çıkış olmak üzere 5 fan var sırf geniş ferah olsun diye büyük kasa da secmişim AMD uygulamasından OC bile açmadım marka fanboyluguna gerek yok Sapphire Gigabyte ASUS MSI gibi markalara göre daha alt düzey bir marka saygılar.

Ve sizi anlamıyorum yaşadığım deneyimi söylüyorum burada adam kullanmayı bilmiyorsun diyor ne yapacağım ekstra dışarıdan kompresör mü sokucam kasaya 2 giriş 3 çıkış olmak üzere 5 fan var sırf geniş ferah olsun diye büyük kasa da secmişim AMD uygulamasından OC bile açmadım marka fanboyluguna gerek yok Sapphire Gigabyte ASUS MSI gibi markalara göre daha alt düzey bir marka saygılar.

Marka değil de model özelinde bakmak lazım, her MSI modeli de güzel olmuyor. :) Marka genellemesi bence yanlış. Ana fikir bu zaten. Örneğin "Sapphire alınmaz" yerine, "Sapphire Pulse RX 5XX alınmaz" denmeli.

Son düzenleme:
Çöp PSU mu 600 watt 80+ sertifikalı PSU çöp mu oluyor benden iyi biliyosunn ha sen kullandın herhalde.

Aynen 80+ olunca mükemmel PSU oluyor🤣 Oruç oruç güldürdün ya helal olsun. Açlığımı unuttum.

@A.C.E25

Gamepower'ın da "Bronze sertifikalı" PSU'ları var, kaliteli değiller. Olay modelde bitiyor sertifika ve güçten önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı