Powercolor AMD Radeon RX 6500 XT Fighter alınır mı?

Tamam benim PSU çok kötü rezalet bir şey hatta o kadar kötü ki fişe takılı durması sigortalara zarar bu Gigabyte niye bozulmuyor arkadaş oclu kullanıyorum 2 senedir 8 saate kadar CS'den çıkmıyorum bu niye bozulmuyor.

V3'dü.

Dostum bak patlamadı diye bakma.
Ben 10 yıldır aynı PSU'yu kullanıyorum kendisi C4 değil C11 falan bir gün patlayacak ama ne zaman Allah korusun evde yokken bir şey olmasında.

Tamam benim PSU çok kötü rezalet bir şey hatta o kadar kötü ki fişe takılı durması sigortalara zarar...

Harbiden öyle bu arada
kekw.png

Bu Gigabyte niye bozulmuyor arkadaş overclocklu kullanıyorum 2 senedir 8 saate kadar CS'den çıkmıyorum bu niye bozulmuyor.

Gigabyte'ın hangi modeli? Non-Aorus P-GM olmadığı sürece sıkıntı yok, diğerleri de iyi değil ama kronik sıkıntılı da değiller.

Dostum bak patlamadı diye bakma.
Ben 10 yıldır aynı PSU'yu kullanıyorum kendisi C4 değil C11 falan bir gün patlayacak ama ne zaman Allah korusun evde yokken bir şey olmasında.

Bir tane eski PC'den Gametech vardı o da 600'e 80+ kıydı hocam değiştireyim mi bununla.

Gigabyte iyi de kartı alalı 2 sene oldu bir tane fan sizlere ömür, aşağıda dans ediyor şu an. Servisini arıyorum yollayın diyor, garantisi yok diyorum, olsun siz yollayın. Ne alaka? Onun dışında memnunum ama arkadaşımdaki Asus GTX 970 6 senedir taş gibi, şimdi ben de Asus iyi Gigabyte kötü mü demem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı