Önde 2 fan arkada 1 egzoz fanı var mesh değil.74 derece normal. Kasan nasıl mesh kasa ve hava akışı iyi ise sorun yok.
Önde 2 fan arkada 1 egzoz fanı var mesh değil.
Bu 75 i en kötü oyunda görüyor lehimler erimesin hocam daha dün aldım sıfır.Kasan mesh değilse daha da normal o zaman sıcaklık.
Bu 75'i en kötü oyunda görüyor lehimler erimesin hocam daha dün aldım sıfır.
Tamamdır hemen yüklüyorum testi hocam sonuçları paylaşacağım beklemede kalın.FurMark testi yap 15 dakika sonunda sıcaklıkları belirt o zaman söyleyeyim zararı var mı yok mu?
Hocam 1080 p 8x msaa stres testi sonuçlarımFurMark testi yap 15 dakika sonunda sıcaklıkları belirt o zaman söyleyeyim zararı var mı yok mu?
Hocam 1080 p 8x msaa stres testi sonuçlarımFurMark testi yap 15 dakika sonunda sıcaklıkları belirt o zaman söyleyeyim zararı var mı yok mu?
Tamamdır hemen yüklüyorum testi hocam sonuçları paylaşacağım beklemede kalın.
Hocam 1080p 8X MSAA stres testi sonuçlarım.
Hocam 1080p 8X MSAA stres testi sonuçlarım.
Tamam hemen yapıyorum.Testi 15 dakika boyunca yap. Sen sadece 2 dakika çalıştırmışsın. Kart ısınmadan testi bitirmişsin. Stress teste bas 15 dakika çalışsın.
Hocam 1920x1080 8x msaa son testler.Testi 15 dakika boyunca yap. Sen sadece 2 dakika çalıştırmışsın. Kart ısınmadan testi bitirmişsin. Stress teste bas 15 dakika çalışsın.
Hocam 1920x1080 8x msaa son testler.Testi 15 dakika boyunca yap. Sen sadece 2 dakika çalıştırmışsın. Kart ısınmadan testi bitirmişsin. Stress teste bas 15 dakika çalışsın.
Tamam hemen yapıyorum.
Hocam 1920x1080 8X MSAA son testler.
Hocam 1920x1080 8X MSAA son testler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.