Sapphire Pulse 6600 vs PowerColor Fighter 6600

@Genzonzi 12400F için sıvı soğutma şart değil. SE-214 XT bakılabilir, X129 + Wipaste C2'de bakılabilir.
Tamamdır teşekkür ederim. Dediğim gibi ilk etapta bütçeyi en aza indirgemek ama 3-5 ay sonra görsel ve biraz daha performans için bahsettiğim şekilde hem işlevsel hem de compact bir sıvı soğutma alacağım göze hoş gelecek.
Bu arada SE-214 XT linki bulamadım ya acaba üretimi durdu, stoklarda eridi felan mı ?

Tamamdır teşekkür ederim. Dediğim gibi ilk etapta bütçeyi en aza indirgemek ama 3-5 ay sonra görsel ve biraz daha performans için bahsettiğim şekilde hem işlevsel hem de compact bir sıvı soğutma alacağım göze hoş gelecek.
Bu arada SE-214 XT linki bulamadım ya acaba üretimi durdu, stoklarda eridi felan mı ?
Peki buna ne dersiniz. SE-214 XT daha mı iyi olur ?

Son düzenleme:
Peki buna ne dersiniz. SE-214 XT daha mı iyi olur ?
SE-214 XT linkleri;
Ayrıca T6 Ultra önermem.

SE-214 XT linkleri;
Ayrıca T6 Ultra önermem.
Tmamdır hocam teşekkür ederim gene. Peki bu ekran kartında XFX SWTF 210 6600XT'de sıcaklık ya da coil whine gibi problemler yaşar mıyım acaba net bir bilgi bulamadım.

@Genzonzi Coil Whine şans işi. Şu modelde olur diye bir şey söyleyemem. Sıcaklık konusunda çok iyi olmasa da tatmin eder bir iki fan ayarıyla.
Kusura bakmayın bilmediğim için biraz sizi darlıyorum gibi ama. Muhtemelen bu modeli alacağım. Anakart ve ssd amazon germany'den geleceği için biraz daha sürem var, işlemci indirimi ve hangi kartı alacağıma karar vermeme biraz süre var inşallah bişey seçeceğim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı